Ziraat Bankası Duyuru Yaptı! Emekliye Avantajlı Son Kampanya! Emekliler İçin Yeniden Fırsat!

Ziraat Bankası Duyuru Yaptı! Emekliye Avantajlı Son Kampanya! Emekliler İçin Yeniden Fırsat!

Ziraat Bankası Duyuru Yaptı! Emekliye Avantajlı Son Kampanya! Emekliler İçin Yeniden Fırsat!
Yayın Tarihi: 23.11.2023 10:15:00

Emekliler için müjdeli haberler peş peşe geliyor! Ziraat Bankası, maaşını buradan alan emeklilere özel bir kampanya düzenliyor. Türk Telekom iş birliğiyle sunulan bu kampanya, sınırsız konuşma, 5 GB internet, 750 SMS ve 750 dakika konuşma imkanını sadece aylık 120 TL'ye sunuyor. Detayları ve kampanyadan nasıl yararlanılacağını sizler için derledik.

Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden duyurduğu bu kampanya, Türk Telekom mobil hatları kullanıcıları için cazip fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında, aylık sabit ücret indirimiyle emekliler sınırsız iletişime geçebilecek. Ancak bu özel indirimden faydalanabilmek için belirli adımları takip etmek gerekiyor.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?

Emekliler, kampanyadan yararlanmak için Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesinden faydalanmalı ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı almaları gerekiyor. Katılım için Türk Telekom'a ait 5555'e SMS gönderip, ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazarak gelen SMS'e ZIRAAT ONAY yazıp göndermek ya da Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamak gerekiyor.

Kampanya kapsamında sunulan avantajlı tarife, 240 TL (KDV ve ÖİV dahil) taahhütsüz aylık ücret ile başlıyor. Faturasız tarifelerden geçiş yapanlar için ise bu ücret 360 TL olarak belirlenmiş. Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, 12 aylık taahhüt süresine uyum sağlaması ve maaş ödemelerini Ziraat Bankası üzerinden alması gerekiyor. Aksi takdirde kampanyadan faydalanma hakları kaybedilecek.

Bu kampanya, Ziraat Bankası'nın emeklilere özel hizmet anlayışını bir adım daha ileri taşıyor. Türk Telekom'un güçlü altyapısı ile sunulan bu iletişim avantajları, emeklilere uygun fiyatlarla sınırsız iletişim olanağı sağlıyor. Ziraat Bankası, maaş müşterilerine sunulan bu kampanya ile emeklilerin hayatına renk katarken, iletişimde de devrim yapmaya hazırlanıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR