Ziraat Bankası Ekim ayına özel anında faizsiz ihtiyaç kredisi! Son başvuru 30 Ekim!

Ziraat Bankası'ndan Ekim ayına müşterilerine özel anında faizsiz ihtiyaç kredisi!

Ziraat Bankası Ekim ayına özel anında faizsiz ihtiyaç kredisi! Son başvuru 30 Ekim!
Yayın Tarihi: 3.10.2023 11:36:00

Türkiye'nin bankacılık alanında en büyük ismi olan Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel bir kredi kampanyasını duyurdu. Ekim ayına girmemizle bankalar arasındaki kredi savaşı başladı.

Geçtiğimiz bir yıl boyunca bankaların aşırı yüksek faiz oranları vatandaşı oldukça zor duruma sokmuştu. Kredi çekmek için hiç bir umudu kalmayan vatandaşara bu sabah finansal destek haberi Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası yeni duyurduğu kampanya ile 200.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Üstelik başvuru sadece tek bir tık ile yapılabilecek. Kredi miktarı ise anında hesaplara yatacak. Blege şartı aranmayacak! İşte tüm detaylar!

Ziraat Bankası bu sabah düşük faiz oranlı yeni kredisini duyurdu. Ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlara Ziraat Bankası'dan önemli bir adım geldi. Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan dar gelirli vatandaşlara acil nakit ihtiyaçlarını karşılamarı için büyük bir müjde verdi. Yeni duyurulan kampanyada ihtiyaç sahipleri anında 200.000 TL'ye kadar acil nakit kredisi alabilme imkanına sahip olacaklar.


Ziraat Bankası'nda Dev Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası, müşterileri için özel olarak bir kredi kampanyası duyurdu. bu kampanya ilse finansal zorluk yaşayan vatandaşların bir nebze rahatlatılması sağlanacak. Kampanyada, 200.000 TL'ye kadar kredi limiti yer alıyor. Ziraat Bankası 200 Bin TL kredi başvuru koşulları ise oldukça kolay.

Ziraat Bankası kredi kampanyasından yararlanmak için başvurularınızı 30 Ekim'e kadar yapmanız gerekiyor. Kredi başvurunuzun onaylanması durumunda anında kredi miktarı hesabınıza geçecektir. Ziraat Bankası kredi başvurusunu resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden ya da şubeye giderek yapabilirsiniz. Ziraat Bankası 200 Bin TL kredi kampanyasında 3 ay ertelemeli 24 ay vadeli bir ödeme planı yer almaktadır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR