Ziraat Bankası Emekli İçin Vereceği Ek Ödeme Belli Oldu

Ziraat Bankası Emekli İçin Vereceği Ek Ödeme Belli Oldu

Ziraat Bankası Emekli İçin Vereceği Ek Ödeme Belli Oldu
Yayın Tarihi: 21.09.2023 09:02:00

Ziraat Bankası bireysel müşteriler için başlatmış olduğu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasında emekli olan kişilere uygun faiz oranları ile birlikte Kredi imkanı sağlayacağını açıkladı. Ziraat Bankası emekli faiz oranları düşük faiz oranları ile birlikte sadece emekli maaşını kendi Bankası üzerinden alan vatandaşlar içine dönecek Kredi işlemlerinizi Bu banka üzerinden yapmış olmanız durumunda da hemen aynı gün içinde emekli maaşı hesabınız ile kredi kullanmış olacaksınız.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanacak olan emeklilerin maaş müşterileri olmaları yanı sıra aynı zamanda Kredi kullanacak olan kişilerin ilk defa maaş taşınması durumunda da yüksek limitli kredi ödemeleri yapılacağı açıklandı. 50 bin TL'ye kadar kullanacağınız kredilerde banka sizlere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak bireysel tüketici kredisi imkanı sağlarken Ziraat Bankası şubeleri üzerinden 100.000 TL'ye kadar da gelir belgesi olarak 24 ay vadeli Kredi kullanabilirsiniz.


Ziraat Bankası şubelerine giderek kimliğinizle birlikte bireysel müşteri temsilcisi aracılığı ile kredi başvurunuzu yapabilir hemen ne kadar kredi onayı aldığınızı banka üzerinden hemen görebilirsiniz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz nakit kredi işlemlerinizi hemen aynı gün içinde yapabilecek ve ihtiyaç kredisi ödemelerinizden faydalanmak için 5 dakika içerisinde sonuç alabileceksiniz.

Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası dahilinde işlemlerinizi yapmak istiyorsunuz Kredi ödemelerinizi 5 dakika içerisinde hesabınıza yatırarak hemen kullanabileceksiniz ve ihtiyaç kredinizi bu şekilde hemen alabileceksiniz.

Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına başvurularını gerçekleştirerek nakit ihtiyacı olması durumunda işlemlerini yapacak olan vatandaşlara emekli maaş hesapları üzerinden vereceği kredilerde diğer bankalardaki olan borçlarını kapatmak için de destek sağlayacak ve bu şekilde de bireysel kredi kullanmış olacaksınız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR