Ziraat bankası emekli maaşı alanlar için uyarı yaptı! Tek başvuru yaparak, 30.000 TL alacaksınız!

Ziraat bankası emekli maaşı alanlar için uyarı yaptı! Tek başvuru yaparak, 30.000 TL alacaksınız!

Ziraat bankası emekli maaşı alanlar için uyarı yaptı! Tek başvuru yaparak, 30.000 TL alacaksınız!
Yayın Tarihi: 25.10.2023 08:20:00

Ziraat bankası yeni bir haber ile karşımızda... Ziraat bankası hesabı olanlar, başvuru yaparak nakit kredi kullanmak isteyenler için uygun faizlerle ödeme vereceğini duyurdu. Emekliler, özellikle kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden istedikleri nakit ihtiyaçlarını giderebilmektedir. Ziraat bankası emeklilere yaptığı bu kampanyada yeni ödeme olarak 30.000 TL ödeme verilecektir. 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli bu emekli kredisi için bankadan maaş almanız yeterlidir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ ÖDEMESİ...

Ziraat bankası üzerinden emekli kredisi alacak kişilere 3 ay ertelemeli bu kredi kampanyasından faydalanmak için banka sizlere hızlı ve anında nakit imkanı vermektedir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi işlemlerinizi hızlı ve anında yapabileceksiniz. Ziraat Bankası uygun faizlerle kredi işlemlerini hesaplarına atabilecek ve bu ödemeler ile hızlı ve anında kredinizi alabileceksiniz. 

Ziraat bankası duyuru yaptığı bu kredi kampanyasında 30 bin TL ödeme verilmektedir. 30 bin TL ödeme verilecek olan bu kredi kampanyalarında 3 ay ertelemeli işlem yapmanız gerekmektedir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda bu kampanyaya katılabilirsiniz. Ayrıca banka emekli maaşını Ziraat Bankası şubelerine taşıyan kişilere de bankadan emekli promosyonu verilmektedir. 

Emekli maaşları 3500 TL'ye kadar olanlar 3000 TL emekli promosyonu alacak. 3500 TL ve 7500 TL arasında emekli maaşı alanlar ise 3500 TL, 7500 TL ve 10 bin TL arası emekli maaşı alanlar ise 4500 TL emekli ikramiyesi alabilirler. 10 bin TL ve üzerinde emekli maaşı alıyorsanız bankadan 5000 TL emekli promosyonu alabilirsiniz. Banka şubelerine giderek bu kredi kampanyası ve promosyon kampanyaları hakkında bilgi alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR