Ziraat Bankası emekliye 100 bin TL, çalışana 200 bin TL ödeme verilecek

Ziraat Bankası emekliye 100 bin TL, çalışana 200 bin TL ödeme verilecek

Ziraat Bankası emekliye 100 bin TL, çalışana 200 bin TL ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 5.11.2023 13:30:00

Ziraat bankası duyurdu, 100 bin TL emekli için, 200 bin TL için ise sigortalı olarak çalışanlara destek verilecektir. Başvuru yapacak olan kişiler düşük faizlerle ödemeleri alabileceksiniz. Ziraat bankası düşük faizli kredi ödemesi verecek ve kamu bankası olmasından dolayı da bu kredileri hesaplara yatıracaktır. Ziraat bankası yaptığı yeni kampanya ile birlikte uygun faizlerle ödemeler verecek bu ödemeler 18 yaş üzerini kapsayacaktır.

BAŞVURU

Emekliler için yapılan yeni duyuruda, Nakit kredi ödeme verecek olan kişilere uygun faizlerle şartlar verilecektir. 100 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler, emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak gelir belgesiz emekli kredisi alabilecektir. Başvuru bankaya veya mobil uygulamasına yapılmaktadır. Emekli maaş hesapları üzerinden sizlerde destek kredisi alacaksanız, Ödemeleri hesaplara atacaklardır.

Emekli maaşlarınızı özel olarak verilecek bu krediler 100 bin TL limitli olacak. Eğer sigortalı olarak çalışıyorsanız, son iş yerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda kredi ödemesi alabileceksiniz. Emekli maaş hesaplarınıza özel olarak verilen bu kredilerde şartlara uygun olan kişiler sigortalı olarak çalışan kişilerde destek alacak. 200 bin TL’ye kadar kredi alabilecek ve 100 bin TL üzerindeki kredilerde 12 ay vadeye kadar ödeme verilecektir. Ziraat bankası gibi diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvuru yapılacaktır.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR