Ziraat Bankası Faizsiz Tarım Kredisi Başvuruları Başlıyor

Ziraat Bankası tarım kredisi nasıl alınır? Ziraat bankası üzerinden tarım kredisi başvurusu yapmak için şartlar nelerdir? Ziraat Bankası tarım kredisi ile devlet destekli faizsiz kredi başvurusu yapılır mı? Sizlere şimdi bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziraat Bankası Faizsiz Tarım Kredisi Başvuruları Başlıyor
Yayın Tarihi: 28.02.2020 23:32:00

Ziraat Bankası tarım kredisi nasıl alınır? Ziraat bankası üzerinden tarım kredisi başvurusu yapmak için şartlar nelerdir? Ziraat Bankası tarım kredisi ile devlet destekli faizsiz kredi başvurusu yapılır mı? Sizlere şimdi bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziraat Bankası kredi dediğimiz zaman her kesimin aklına gelen bir bankadır. Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kesimler kendilerine uygun kredileri sürekli olarak bulabilirler. Ziraat Bankası ayrıca devlet bankası olduğu için devlet destekli olarak da kredi veren bir bankadır. Sizde bu bankadan hem bankanın kampanyalarından yararlanabilir hem de devlet destekli hibe ve faizsiz krediler ile işlem yapabilirsiniz.

Bir işe giriştiğimiz zaman bankalardan destek alarak bu işlerimizi büyütmek isteriz. Tarım ve Hayvancılık işleri ile de uğraşan kişilerin tek destek alabilecekleri yer bankalardır. Ziraat Bankası tarım kredisi adı altında krediler vererek kişilere destek olmayı amaçlamaktadır. Eğer çiftçilik yapıyorsanız ve bankanın verdiği kredilere uygun müşteriyseniz hemen kredi başvurusu yapabilir ve desteğinizi alarak işlerinizi yolunuza koyabilirsiniz. Size bu haberimizde Ziraat Bankası Tarım kredisi nasıl alınır şartlar nelerdir bunun hakkında bilgiler vereceğiz.

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Başvurusu


Ülkemizin 100 yıldan fazla hizmet veren bankası ve çiftçilerin dostu olan Ziraat Bankası tarım kredisi adı altında krediler vererek müşterilerine uygun faizlerle ve devlet destekli faizsiz tarım kredileri vermektedir. Sizde bu kredileri almak istiyorsanız öncelikle çiftçi olmanız gerekiyor ve kredi sicilinizde sıkıntı olmaması gerekiyor. Eğer kredi sicilinizde sıkıntı varsa ve banka size onay vermiyorsa tarım kredisi alamazsınız. Ziraat Bankası tarım kredisi uygun olan müşterilere verilen bir kredi türüdür. Bu krediyi almak için banka şubelerine evraklarınız ile başvuru yapmanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası Tarım kredisi başvurusu için istenilen evraklar şu şekildedir.
  • Kredi başvurusu yapacak olan kişinin kimlik fotokopisi
  • Kredi başvurusu yapacak olan kişinin ÇKS belgesi
  • Ziraat Bankası Tarım Kredisi başvuru formu doldurulması ve imzalanması
  • İpotek edilecek malların tapu fotokopileri
  • Son 3 yıllık vergi levhası ve bilançolar
  • Son 3 yıllık gelir durumu
  • Tüzel kişiler için ayrıca oda kayıt belgesi
Bu evraklar ile Ziraat Bankası Tarım kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru sonrasında kısa bir süre değerlendirmeye alınacak ve kredi onayınızı genel müdürlük vereceği için bir süre bekleyeceksiniz.

Ziraat Bankası Tarım Kredisi Detaylar ve Bilgiler

Bu krediyi alabilmeniz için banka sizden teminat isteyecektir. Ziraat Bankası tarım kredisi teminatı olmayan kişilere verilmemektedir. Ayrıca başvuru yapacak olan kişi daha önce banka çalışmalarından dolayı icralık olmamış olması gerekiyor. Ziraat Bankası sizin kredi başvurunuz sonrasın da kredi notunuza ve kredi sicilinize de bakacaktır. Tüm şartlara uygun olan ve ÇKS belgesi olan kişiler bu banka üzerinden ihtiyaçları kadar tarım kredisi kullanabilirler. Banka kullanılan kredileri ödeme tablosu olarak sizin dilediğiniz gibi oluşturmanıza izin verecektir. Dilerseniz senelik olarak kredi ödemesi yapabilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR