Ziraat bankası gece açıklama yaptı! Yarından sonra ödemeler başlayacak!

Ziraat bankası gece açıklama yaptı! Yarından sonra ödemeler başlayacak!

Ziraat bankası gece açıklama yaptı! Yarından sonra ödemeler başlayacak!
Yayın Tarihi: 17.09.2023 20:07:00

Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor ve nakit ihtiyacı olan kişilere hızlı bir çözüm sunuyor. Kampanya, gece başlayacak ve banka müşterilerine öncelik tanıyacak. Bu sayede, Ziraat Bankası müşterileri nakit kredi ihtiyaçlarını hemen karşılayabilecekler.

Ziraat Bankası'ndan nakit kredi almak isteyenler, bankaya gitmeden kolayca internet üzerinden başvuru yapabilirler. Başvurular hızlı bir şekilde sonuçlanır ve uygun faiz oranlarıyla kredi ödemeleri sağlanır. Kredi talep edenler, kendilerine uygun vadelerle 36 ay vadeye kadar ödeme seçeneklerinden yararlanabilirler.

Kredi şartlarına uyan kişiler, belirtilen faiz oranlarıyla aynı gün içinde kredi ödemelerini alabilirler. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, Ziraat Bankası'nın banka şubelerinin yanı sıra ATM veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden de başvuruda bulunabilirler.

Ziraat Bankası, sadece banka müşterilerine değil, emekli olan kişilere de destek sunmaktadır. Emekli maaş hesabı üzerinden başvuru yaparak, hızlı bir şekilde sonuç alabilir ve uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz. Emekli maaş hesabına ödeme almak isteyenler için, kredi notuna uygun faiz oranlarıyla kredi işlemleri gerçekleştirilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR