Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank 6 Ay Ödemesiz Temel İhtiyaç Desteği 5 Bin TL - 25 Bin TL Ödüyor

Koronavirüs salgını sürecinde Hükümet tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında vatandaşa destek Kamu Bankalarından geldi! Kamu bankaları Ziraat, Vakıf ve Halkbank, 6 ay geri ödemesiz, 36 aya kadar vadeli,

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank 6 Ay Ödemesiz Temel İhtiyaç Desteği 5 Bin TL - 25 Bin TL Ödüyor
Yayın Tarihi: 26.05.2020 14:59:00

Koronavirüs salgını sürecinde Hükümet tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında vatandaşa destek Kamu Bankalarından geldi! Kamu bankaları Ziraat, Vakıf ve Halkbank, 6 ay geri ödemesiz, 36 aya kadar vadeli, %0.49 faiz oranıyla 10 bin TL'ye kadar temel ihtiyaç desteği kredilerini hayata geçirdi. Hanehalkı geliri 5.000 TL'nin altında olan vatandaşa Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan kredi kampanyası! Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank Temel İhtiyaç Desteği Kredisi Sorgulama! Kredi başvuru ve başvuru sorgulama ekranı haberimizde sizlerle...

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm Dünyaya yayılan Koronavirüs salgını, ülkemizde de ekonomik olumsuzluklar yaratmaya devam ediyor. Bu süreçte Devletin açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında Kamu bankaları da vatandaşa destek için kredi paketlerini hayata geçirdi! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Temel İhtiyaç Desteği Kredisi hayata geçirildi! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, zorlu Koronavirüs sürecinde, hane halkı geliri 5 bin TL'nin altında olan vatandaşlara düşük faiz ve uygun ödeme koşullarıyla ihtiyaç kredisi dağıtma kararı aldı! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan 10 bin TL'ye kadar temel ihtiyaç desteği kredisi nasıl başvuru yapılır? Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank temel ihtiyaç desteği kredi başvurusu sorgulama ekranı!

KAMU BANKALARINDAN BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİLERİ! 

Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşın acil nakit ihtiyacını karşılamak adına, hane içi geliri 5 bin TL'nin altında olan tüm vatandaşlara 10 bin TL'ye kadar %0.49 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verilecek! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ile Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankalarınca açıklanan temel ihtiyaç desteği kredilerinde 6 aylık anapara ve faiz ödemesiz dönem de olacak! Bu çerçevede alınan krediler, 6 aylık geri ödemesiz dönem sonrasında kalan 30 ay vade süresince eşit taksitlerle geri ödenebilecek. 


Koronavirüs salgını, tüm Dünya ekonomilerinde olduğu gibi ülkemiz ekonomisinde de olumsuzluklar yarattı. Bu süreçte vatandaş da faturalar ve mutfak alışverişi gibi acil nakit ihtiyacı gerektiren harcamalarını finanse etmek için bankalara müracaat ediyor. Kamu bankaları da Ekonomik istikrar Kalkanı Paketi doğrultusunda ellerini taşın altına koyarak vatandaşa uygun faiz ve ödeme koşullu kredi paketlerini hayata geçirdi. Bireysel temel ihtiyaç desteği kredi başvuru ekranına yukarıda yer verdiğimiz linkler üzerinden ulaşabilir ve şubeye gitmeden tek bir tıkla başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz sonuçlandırıldığında tarafınıza SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank temel ihtiyaç desteği kredilerine başvurular internet ve telefon bankacılığı üzerinden yapılabildiği gibi şubelerden de gerçekleştirilebilmektedir. Bu kredi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ta da 10.000 liraya kadar, 6 ay ödemesiz, aylık eşit tutarlı ve %0.49 oranında faiz ile verilmektedir. 

KREDİ NASIL GERİ ÖDENİR?

Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank tarafından sunulan Temel İhtiyaç Desteği Kredilerinde 3 bin, 5 bin, 7 bin 500 ve 10 bin TL üzerinden %0,49 faiz oranıyla kredi desteği sağlanıyor. Geri ödemeler 6 ay ödemesiz, 30 ay vadeyle yapılıyor. 30 ayda eşit taksitlerle kredi borcunuzu kapatabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR