Ziraat bankası herkese 250 TL para iadesi yapıyor!

Ziraat bankası herkese 250 TL para iadesi yapıyor!

Ziraat bankası herkese 250 TL para iadesi yapıyor!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 09:38:00

Ziraat Bankası, okula giden çocuğu olan aileler için heyecan verici bir kampanya düzenliyor. 11 Eylül 2023 tarihinden başlayarak 15 Ekim'e kadar başvuran ailelere 250 TL iade sunacak olan banka, okul alışverişinin mali yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

Eğitim döneminin başlamasıyla birlikte aileler, kırtasiye malzemeleri, giyim, ayakkabı ve kitap gibi harcamalar için cebinden ciddi meblağlar ödüyorlar. Enflasyondaki artışlar ise bu mali yükü daha da artırıyor. Bu nedenle Ziraat Bankası, okula giden çocukları olan ailelere özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında uygun başvuru sahiplerine 250 TL geri ödeme yapılacak, böylece ailelerin mali baskısı biraz hafifleyecek.

250 TL PARA İADESİ NASIL ALINIR?

Kampanyadan yararlanmak için 1 Eylül - 15 Ekim 2023 tarihleri arasında kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye iş yerlerinden Ziraat Bankası Bankkart ile tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor. Bu alışverişin sonunda, 50 TL hemen hesabınıza yatırılacak ve ek olarak kampanya sona erdikten sonra 250 TL Bankkart hesabınıza iade edilecektir.

Kampanyaya katılmak için, Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi bankkart.com.tr, Bankkart Mobil uygulaması veya "OKUL" yazarak 4757'ye ücretsiz bir SMS göndermeniz yeterlidir.

Okula dönüş alışverişinin mali yükünü hafifletmek isteyen aileler için bu kampanya büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya tarihlerine dikkat ederek, Ziraat Bankası'nın avantajlı tekliflerinden yararlanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR