Ziraat bankası hesabı olan var mı? Son dakika sizin için 12000 TL ödendi!

Ziraat bankası hesabı olan var mı? Son dakika sizin için 12000 TL ödendi!

Ziraat bankası hesabı olan var mı? Son dakika sizin için 12000 TL ödendi!
Yayın Tarihi: 22.11.2023 15:16:00

Ziraat Bankası, finans sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor! Son açıklamaya göre, banka bankamatik kartı üzerinden 12.000 TL'lik nakit kredi sağlayarak müşterilerine avantajlar sunuyor. Ancak, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir detay var: TC kimlik numarasını ezbere bilmeyenler bu kampanyadan faydalanamayacak!

 Ziraat Bankası, müşterilerine 12.000 TL'lik ödeme yapacak ve bu miktarı 36 aya varan vadelerle sunacak. Üstelik, kredi ödemelerine başlamadan önce ilk 3 ayda bir ertelemeli ödeme imkanı da sunuluyor. Ancak, bu avantajlı kampanyadan yararlanmak isteyenlerin TC kimlik numarasını bilmeleri ve başvuru işlemlerini bu kimlik numarası üzerinden yapmaları gerekiyor.

Ziraat Bankası müşterileri, bu özel kredi kampanyasından faydalanmak için Ziraat Mobil uygulamasını kullanabilirler. 3 ay ertelemeli kredi isteyenler, mobil uygulama üzerinden ilgili menüye girerek başvurularını kolayca gerçekleştirebilirler. Ayrıca, başvurularını Ziraat Bankası şubelerinden veya resmi internet sitesinden de yapabilirler. Emeklilerin bu krediye başvurabilmeleri için emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan almaları gerekiyor. Sigortalı çalışanlar için ise başvuruda bulunacak kişilerden son iş yerindeki son 6 aylık SGK primlerinin ödenmiş olması şartı aranıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR