Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! 31 Ekim tarihine kadar işlem yapacak olan kişilere yüksek meblağ!

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! 31 Ekim tarihine kadar işlem yapacak olan kişilere yüksek meblağ!

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! 31 Ekim tarihine kadar işlem yapacak olan kişilere yüksek meblağ!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 18:45:00

Ziraat Bankası, bankamatik kartı sahibi olan bireysel müşteriler için özel bir kredi paketi sunuyor. 31 Ekim tarihine kadar başvuru yapacak tüm bireysel müşteriler, uygun faiz oranlarıyla yeni bir ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası, hesapları üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere 50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacını karşılama fırsatı sunuyor.

Ziraat Bankası, kamu bankası olmanın avantajıyla daha düşük faiz oranları sunarak müşterilerine finansal destek sağlıyor. İhtiyaç kredisi başvuruları sadece 5 dakika içinde sonuçlandırılır ve başvurunuz onaylandığında ödemeleri hemen internet üzerinden hesabınıza aktarılır. Ziraat Bankası'nın bu düşük faizli kredi kampanyasından yararlanmak istiyorsanız, Ziraat Bankası müşterisi olmanız yeterlidir. Mobil uygulama veya internet sitesi üzerinden internet bankacılığına giriş yaparak bireysel kredi başvurusu yapabilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunulurken, geri ödeme seçenekleri 36 aya kadar uzatılabilmektedir.

18 Yaş Üzeri Başvurular Kabul Ediliyor

Ziraat Bankası, 18 yaşından büyük olan vatandaşların, özellikle emekli maaşı hesapları üzerinden kredi işlemlerini gerçekleştirmelerine olanak tanır. Ziraat Bankası şubelerine giderek, bireysel müşteri temsilcileri aracılığıyla yüksek limitli kredileri de düşük faiz oranlarıyla kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi gibi seçeneklerle finansal ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası, nakit ihtiyaçlarını hızlı ve uygun koşullarla karşılamak isteyen bireysel müşteriler için bu özel kredi fırsatını sunarak finansal destek sağlamaya devam ediyor. Başvurularınızı yapmak için son tarihi unutmayın ve ihtiyaçlarınıza hızlı bir çözüm bulun.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR