Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat: Bu sabah başladı! Bankadan acil ödeme olacak!

Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat: Bu sabah başladı! Bankadan acil ödeme olacak! 

Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat: Bu sabah başladı! Bankadan acil ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 08:24:00

Ziraat bankası yaptığı yeni duyuru ile birlikte acil ihtiyacı olan herkes için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bankadan yapılan bu yeni açıklama ile birlikte ihtiyaç kredisi almak isteyen herkes başvurusunu yaparak Ekim sonuna kadar başvuru şartlarına da uygun olması durumunda kredi kullanabileceklerdir. Ziraat bankası; 10 bin TL ve 50 bin TL arasında gelir belgesiz ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak olan kişilere 5 dakika içinde sonuç verip, 36 ay vadeye kadar da ödeme tablosu oluşturmaktadır. 

ZİRAAT BANKASI NAKİT KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI! 

50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak isteyenler için banka hızlı ve anında sonuç vermektedir. Kredi notu ve faiz oranlarını da bu bankanın diğer bankalara nazaran daha düşük olduğunu söylemek istiyoruz. İhtiyaç kredisi almak için başvuru yapacak olan kişiler, banka şartlarına uygun olarak bu kredileri 50 bin TL olarak yapabileceklerdir. 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak için banka sizden gelir belgesi de istemez. Bu durumda kredi kullanacak olan kim olursa, ihtiyaç kredisi için bankaya gitmeden de işlem yapabileceklerdir. Ziraat bankası nakit kredi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişiler, 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri alabileceklerdir. 

ACİL KREDİ 

Acil ihtiyaç kredisi almak için başvuru yapacaksanız bu bankanın hesabı olan kişilere ZİRAAT MOBİL uygulaması üzerinden nakit vereceğini söyleyebiliriz. Yine 50 bin TL limitlerde mobil uygulama üzerinden hızlı ve anında kredi alabileceksiniz. Acil ihtiyaç kredisi kullanmak için bu bankalardan işlem yapacak olan kişilerin, SGK'lı olarak çalışıyor olması durumunda SGK durumu son iş yerinde 6 ay olması gerekiyor. Eğer kişi emekli ise ve EMEKLİ maaşı hesabı üzerinden kredi almak istiyorsa, Maaşını Ziraat Bankası şubelerine taşıması gerekmektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR