Ziraat bankası hesabı olanlara 3 gün içinde destek! Başvuru yapacak olanlara müjdeli haber!

Ziraat bankası hesabı olanlara 3 gün içinde destek! Başvuru yapacak olanlara müjdeli haber!

Ziraat bankası hesabı olanlara 3 gün içinde destek! Başvuru yapacak olanlara müjdeli haber!
Yayın Tarihi: 20.11.2023 08:13:00

Ziraat Bankası 3 gün içerisinde vermiş olduğu yeni nakit kredi kampanyası ile birlikte uygun faiz oranları ile birlikte sizlere nakit krediyi 50.000 TL olarak vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kredi kampanyası duyurusu sonrasında kasım ayı sonuna kadar gerçekleştirilen kampanyanın bir kısmını 3 gün içerisinde başvurularını gerçekleştiren ve banka müşterisi olan kişilere 50.000 TL olarak gelir belgesiz olarak vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası kamu Bankası'nın olmasından dolayı banka müşterisi olan tüm vatandaşları için belirtilen şartlar dahilinde ödemelerini hızlı bir şekilde yapacak olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte kredi işlemleri gerçekleştirmektedir. Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsunuz ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız banka müşterisi olmanız durumunda Ziraat Bankası mobil uygulamasını kullanarak avantajlı kredi seçeneklerinden ve gelir belgesiz işlemlerden faydalanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşların uygun faizlerle kredi işlemleri 5 dakika içerisinde yapılacak ve ödemeler uygun faizlerle kredi hesabı olarak hemen aynı gün içinde 36 ay vadeli olarak vatandaşların hesabına yatırılacaklar. Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin ihtiyaç kredisi almak için bireysel müşteri olmaları durumunda Son işyerlerinde 6 aydır çalışıyor olması emekli olmaları durumunda ise emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden almaları gerekiyor. belirtilen Kredi şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi işlemleri için banka müşterisi olması halinde hemen aynı gün içinde Kredi kullanabiliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR