Ziraat bankası hesabı olanlara 5000 TL ödeme yapıldı!

Ziraat bankası hesabı olanlara 5000 TL ödeme yapıldı!

Ziraat bankası hesabı olanlara 5000 TL ödeme yapıldı!
Yayın Tarihi: 1.07.2023 00:31:00

Ziraat Bankası'nın 5000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sunacağı duyuruldu. Bu kampanya kapsamında, emekli, çalışan ve esnaf olan kişiler bayram sonrasında hemen ödeme yapabilecekler. Ziraat Bankası, başvurulara anında sonuç vererek müşterilerine 36 ay vadeye kadar destek sağlayacak. Bu ihtiyaç kredisi kampanyası, Ziraat Bankası şartlarına uygun olan müşterilerin banka hesaplarına hızlı bir şekilde aktarılacaktır.

Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamalarla birlikte, Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yapacak olan müşteriler hemen onay alacaklardır, özellikle daha önce bankalarla herhangi bir sorunu olmayan kişiler için. Eğer Ziraat Bankası müşterisi değilseniz, başvurunuzu yapmak ve 5000 TL kullanmak için banka şubelerinin açık olduğu günü beklemeniz gerekmektedir.

Banka kartına sahip olan müşteriler ise Ziraat Bankası hesapları üzerinden bir internet bankacılığı şifresi alarak, Ziraat Mobil uygulamasını kullanarak kredilerini hemen kullanabilirler.

5000 TL Kredi Hesaplama Nasıl Yapılır?

5000 TL kredi kullandığınızda 36 ay vadeye kadar bu nakit krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca ilk 3 ay ödemesiz dönem seçeneği de bulunmaktadır. 5000 TL ve üzeri kredi kullanacak olan müşteriler için uygulanan faiz oranı ise %1.59'dur. 5000 TL kredi alacak kişiler, ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeye tabi değillerdir.

Örneğin, 5000 TL kredi kullandığınızda 36 ay vadeli bir kredi için aylık 193 TL ödeme yapmanız gerekecektir. 24 ay vadeli bir kredi için aylık ödeme tutarı 261 TL, 12 ay vadeli bir kredi için ise aylık ödeme tutarı 470 TL olacaktır. Bu faiz oranları Ziraat Bankası resmi internet sitesinden güncel olarak kontrol edilebilir. İhtiyaç sahibi olan kişiler, belirlenen faiz oranlarıyla işlemlerini gerçekleştireceklerdir. Emekli olan kişiler, emekli maaşlarını Ziraat Bankası şubelerine taşıyarak yüksek limitli kredilerini hızlı bir şekilde kullanabilirler. Bankanın müşteri hizmetleri numarası olan 0 850 220 00 00'ı arayarak internet bankacılığı şifresi de alabilirsiniz. Ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de başvuru işlemleri gerçekleştirilebilir.

Resmi Siteden Başvuru

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi olan www.ziraatbank.com.tr üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru formunu eksiksiz dolduran müşteriler, kredi başvurusunun sonucunu cep telefonlarına gönderilecek bir mesajla öğreneceklerdir.

Ziraat Bankası'nın bu kampanyası sayesinde, ihtiyaç sahibi olan kişiler hızlı ve kolay bir şekilde nakit kredi kullanma imkanı bulacaklardır. Müşteriler, bayram sonrasında Ziraat Bankası'nın sağladığı bu fırsatla finansal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR