Ziraat Bankası Hızlı Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası Hızlı Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası Hızlı Kredi Kampanyası
Yayın Tarihi: 11.06.2023 14:46:00

Ziraat Bankası, akşam saat 19.00'da yapmış olduğu duyuru ile vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlıyor. Kamu bankaları arasında en çok tercih edilen bankalardan olan Ziraat Bankası, müşterilerine düşük faiz oranlarıyla kredi verme kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, 7 gün içinde başvuru yapan ve Ziraat Bankası'nda maaş müşterisi olan kişilere avantajlı faiz oranlarıyla kredi imkanı sunulacak.

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile vatandaşlar, bu kredileri nasıl alabilecekleri konusunda araştırmalara başladı. Başvurularını 7 gün içinde gerçekleştiren vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa 36 aya varan vade seçenekleriyle işlemlerini tamamlayabilecekler.

Kampanya duyurusuna göre, Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvurular sonucunda vatandaşlar, kredi sonuçlarını sadece 5 dakika içinde öğrenebilecekler. Gelir belgesiz olarak 20.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen kişilere bu imkan sunulurken, 20.000 TL üzerindeki krediler için gelir belgesi talep edilecektir.

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sayesinde vatandaşlar başvurularını hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. İnternet sitesine giriş yapan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak %1.61 faiz oranlarından yararlanma imkanına sahip olacaklar. 7 gün içinde başvuru yapılması durumunda bu avantajlı faiz oranlarından faydalanabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR