Ziraat Bankası İkili Kredi Kampanyası! Başvuru Yapanlar Nakit Destek Alacak!

Ziraat Bankası İkili Kredi Kampanyası! Başvuru Yapanlar Nakit Destek Alacak!

Ziraat Bankası İkili Kredi Kampanyası! Başvuru Yapanlar Nakit Destek Alacak!
Yayın Tarihi: 4.08.2023 18:26:00

Ziraat Bankası, vatandaşlara özel olarak başlattığı yeni kredi kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine uygun faiz oranlarıyla finansal destek sunuyor. "İkili Kredi Kampanyası" adıyla duyurulan bu fırsat, ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi seçeneklerini bireysel müşterilere sunuyor. Detaylar ve avantajlar haberimizde.

Kredi Paketleri ve Özellikleri

Ziraat Bankası'nın İkili Kredi Kampanyası kapsamında sunulan kredi paketleri, ihtiyaçlarınıza uygun çeşitlilik sunuyor. Vatandaşlar, 100.000 TL'ye kadar olan kredilerde tercih edebileceği 12 ay, 24 ay veya 36 ay vadeli kredi seçeneklerinden birini seçerek ödemelerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca, ilk taksit ödemesini 90 gün erteleyerek ödemeleri daha esnek hale getirebilirler.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası İkili Kredi Kampanyası'ndan faydalanmak isteyen vatandaşlar, banka müşterisi oldukları takdirde şubelere gitmeden internet bankacılığı veya resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirler. Borç kapatma kredisi almak isteyenler ise en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimlikleriyle birlikte başvurularını gerçekleştirebilirler.

Emeklilere Özel Avantajlar

Emekli vatandaşlar da Ziraat Bankası İkili Kredi Kampanyası'ndan yararlanabilirler. Emekli maaş hesaplarını Ziraat Bankası'na taşıdıktan sonra kredi başvurusu yapabilirler ve bu hesapları aracılığıyla ödemelerini gerçekleştirebilirler.

Düşük Faiz Oranlarıyla Finansal Destek

Ziraat Bankası İkili Kredi Kampanyası ile vatandaşlar düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi imkanlarından faydalanabilirler. 100.000 TL'ye kadar olan kredilerde faiz oranları %1.69 olarak uygulanırken, 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vadeli ödeme seçeneği sunulmaktadır. Ziraat Bankası'nın İkili Kredi Kampanyası, ihtiyaç sahiplerine çeşitli vadeli seçenekler ve düşük faiz oranlarıyla finansal destek sunuyor. İhtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası'nın geniş şube ağından ve çevrimiçi kanallarından kolayca başvurularını yapabilirler. Esnek ödeme seçenekleri ve düşük faiz oranlarıyla Ziraat Bankası, vatandaşların mali yüklerini hafifletmeye yardımcı olmayı hedefliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR