Ziraat Bankası iyi haber: Sosyal medya hesabından duyuruldu!

Ziraat bankası yaptığı yeni açıklamayı internet sitesinden ve kendi sosyal medya hesabından duyurdu! Nakit almak isteyenlere müjde verdi.

Ziraat Bankası iyi haber: Sosyal medya hesabından duyuruldu!
Yayın Tarihi: 19.08.2023 15:35:00

Ziraat Bankası yeni sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu paylaşım ile birlikte nakit almak isteyenlere Kredi müjdesi verdi. 10.000 TL ve 50.000 TL arasında 36 ay vadeli gelir belgesiz olarak bireysel tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlara Ziraat Bankası uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi yapmaktadır. Ziraat Bankası kamu destekli banka olmasından dolayı diğer bankalar nazaran daha düşük faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi verirken vatandaşların da ilk tercih etmiş olduğu bankaların başında gelmektedir. Ziraat Bankası yaptığı bu kredi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme vermektedir.

Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlar 10.000 veya 50.000 TL arasındaki kredi destek ödemesinden faydalanabilirler. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme vermektedir.

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların 18 yaşından büyük olması durumunda kredi başvurusu için banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgesi ile birlikte işlem yapabildiği gibi aynı zamanda Ziraat Bankası'nın Kendi resmi internet sitesine giriş yaparak buradan da bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabileceğini söylemek isteriz. Ziraat Bankası yaptığı bu kredi kampanyası ile hem emekli olan vatandaşlara hem de sigortalı olarak uzun süredir aynı iş yerinde çalışan vatandaşlara Kredi imkanı sunuyor.

18 yaşından büyük olan ve daha önce herhangi bir bankadan kredi kullanmayan vatandaşlarda Ziraat Bankası tarafından başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilirler ve düşük limitli krediler kullanarak bundan sonraki banka çalışmalarını tetikleyebilirler.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR