Ziraat Bankası kredi kampanyası duyurdu! Başvuru yaparak hemen ödemeler vardı!

Ziraat Bankası Nakit Kredi Kampanyasıyla Uygun Faizlerle Kredi İmkânı

Ziraat Bankası kredi kampanyası duyurdu! Başvuru yaparak hemen ödemeler vardı!
Yayın Tarihi: 24.06.2023 20:04:00

Ziraat Bankası, nakit kredi ihtiyacı olan bireylere yönelik yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Banka tarafından yapılan açıklamada, kredi kullanacak kişilere uygun faiz oranlarıyla ödeme imkânı sunulacak ve bu ödemeler doğrudan hesaplara aktarılarak krediler kullanıma sunulacaktır. Kredi notuna göre belirlenen faiz oranlarından faydalanacak olan bireylere, Ziraat Bankası tarafından uygun faizlerle kredi imkânı sunulacaktır. Banka, kredi başvurusu yapacak herkese uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli olarak kredi imkânı sağlamaktadır.

Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, bankanın mobil uygulamasını kullanarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan ihtiyaç kredisi başvurusu ile nakit ihtiyacınız olduğu durumda 50.000 TL'ye kadar düşük faiz oranlarıyla kredi imkânı sunulmaktadır.

Ziraat Bankası, resmi internet sitesinde bulunan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz kampanyalara katılmaktadır. Bu kampanyalardan faydalanmak isteyen bireylerin bankanın bireysel müşterisi olmaları gerekmektedir. Bireysel müşteriler, düşük faizli kredi imkânlarından Ziraat Bankası aracılığıyla yararlanabilirler.

Emekli bireylerin nakit kredi ihtiyacı olduğu durumlarda ve Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı almaları durumunda başvurularını gerçekleştirmeleri halinde, bu bankadan daha yüksek limitlerde kredi kullanabilme imkânı bulunmaktadır. Ziraat Bankası, emekli maaş hesapları üzerinden başvuru yapan bireylere uygun faiz oranlarıyla kredi imkânı sağlamaktadır. Kredi ödemeleri ise başvurunun hemen ardından aynı gün içinde gerçekleştirilmektedir. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen bireyler, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesine girerek kredi başvuru formunu doldurarak işlemlerini kolayca tamamlayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR