Ziraat Bankası, PTT ve Akbank hesabı olan emekliye müjdeler var: Bu 3 banka ödemelerde kolaylık sağlayacak!

Ziraat Bankası, PTT ve Akbank hesabı olan emekliye müjdeler var: Bu 3 banka ödemelerde kolaylık sağlayacak!

Ziraat Bankası, PTT ve Akbank hesabı olan emekliye müjdeler var: Bu 3 banka ödemelerde kolaylık sağlayacak!
Yayın Tarihi: 30.07.2023 19:17:00

Emekli vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Emekli maaş hesabınız üzerinden yapacağınız başvuru sonrasında, nakit ihtiyacınız olan durumlarda 36 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak. Gelir belgesi sunma zorunluluğu olmadan, en düşük 10.000 TL ve en fazla 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabileceksiniz. Bu kampanya sayesinde, emekli vatandaşlar aynı gün içinde ihtiyaçları olan parayı hesaplarına yatırarak rahat bir nefes alacaklar.

Başvurular hızlı bir şekilde işleme alınacak ve onaylanan kredi tutarı, aynı gün içinde Ziraat Bankası, PTT ve Akbank üzerinden hesaplarınıza ödenecektir. Emekli maaşını bu bankalardan alan vatandaşlar için bu kampanyadan yararlanmak oldukça kolay! Gelir belgesi gibi ek evraklara gerek kalmadan, sadece emekli maaşınızı aldığınız bankada başvurunuzu gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.

Ziraat Bankası, emekli maaş hesabınız üzerinden yapacağınız başvuruları 5 dakika içinde sonuçlandırarak onaylanan krediyi aynı gün içinde hesabınıza yatırma imkanı sunuyor. Resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız başvurularla Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

PTT üzerinden alınan emekli maaşları için de kredi kampanyası bulunuyor. PTT, cep telefonu üzerinden SMS atarak başvuru yapma olanağı sağlıyor. Aktifbank ile işbirliği yapılan bu kampanyada da hızlı sonuçlar alarak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Akbank müşterileri ise Akbank Direkt uygulaması üzerinden kolayca başvuru yapabiliyorlar. Hızlı ve pratik bir şekilde 5 dakika içinde başvuru sonuçlarını öğrenebilir ve ihtiyaç kredisini aynı gün içinde hesaba geçirebilirsiniz. Akbank'a ait emekli maaş hesabınız varsa, kredi başvurunuzu şubelere gitmeden Akbank Direkt uygulamasından yapabilirsiniz.

Emekli vatandaşlar için sunulan bu avantajlı kampanyalar sayesinde, nakit ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilir ve ödemelerinizi düşük faizli ve uzun vadede yapabilirsiniz. Hemen emekli maaş hesabınızı kullanarak başvurunuzu gerçekleştirin ve ihtiyaçlarınızı anında karşılamak için bu fırsattan yararlanın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR