Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olan Kişilere 39.000 TL Ödemeler Başlattı! 90 Gün Ödemeyeceksiniz

Ziraat bankası yeni kampanyası ile 39000 TL ödeme haberi geldi. Son dakika...

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arasında Olan Kişilere 39.000 TL Ödemeler Başlattı! 90 Gün Ödemeyeceksiniz
Yayın Tarihi: 5.09.2023 07:35:00

Ziraat Bankası üzerinden başlatılan yeni kampanya ile birlikte kimlik numaraları üzerinden sizlere 39000 TL bireysel tüketici kredisi kulladırılacaktır. Nakit kredi almak isteyen kişiler için başlatılan bu kredi kampanyasında 39 bin TL için başvuru şartları araştırılmaktadır. Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni kampanyada nakit kredi için başvurusunu yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde kredi sonucunu vererek 36 ay vadeye kadar kredi kullanmanıza olanak sağlar...

ZİRAAT BANKASI 


Ziraat Bankası kredi kampanyasına katılmak için başvuru yapacak olan kişilere banka hemen sonuç vermektedir. Kredi notu ve faiz oranlarına göre krediler hemen hesaplara atabilirsiniz. Başvuru yapacak olan kişiler uygun faizlerle bu kredileri hesaplara atacaktır. Kredi notu ve kredi sicili uygun olanlar mobil uygulamadan bu işlemleri kredi olarak kullanabilir ve 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi alabileceklerdir. 

Ziraat bankası üzerinden kredi almak isteyen kişilerin banka müşterisi olması halinde mobil uygulamadan yapacakları işlemler düşük faizli olacağı gibi ayrıca bankanın gelir belgesiz olarak kredi verdiği bir sistemdir. 


Emekli ve çalışan herkes, 18 yaş üzerinde olması halinde bu kredi kampanyasından faydalanacaklardır. Emekli ve çalışan kişiler için yapılan yeni kampanyada nakit kredi kullanacak olan her birey uygun faizlerle 39 bin TL kredi alabileceklerdir. Kredi notu ve kredi faiz oranlarına göre işlem yapacağınız bu kredi kampanyasında nakit kredi için uygun faizlerle ödemeler yapılacaktır. Bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak bu konu hakkında bilgiler alabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR