Ziraat Bankası Temal İhtiyaç Kredisi Yeni Duyuru!

Koronavirüs salgını sürecinde Kamu bankalarınca hayata geçirien Temel İhtiyaç Desteği Kredilerine rağbet yoğun şekilde sürüyor. Ziraat Bankası da bu süreçte acil nakit finasmanı sağlamak adına milyonlarca bireysel banka müşterisine 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi tahsis ediyor.

Ziraat Bankası Temal İhtiyaç Kredisi Yeni Duyuru!
Yayın Tarihi: 12.05.2020 18:28:00

Koronavirüs salgını sürecinde Kamu bankalarınca hayata geçirien Temel İhtiyaç Desteği Kredilerine rağbet yoğun şekilde sürüyor. Ziraat Bankası da bu süreçte acil nakit finasmanı sağlamak adına milyonlarca bireysel banka müşterisine 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi tahsis ediyor. Ziraat Bankası'ndan 0.49 faiz oranı, 6 ay geri ödemesiz, 36 ay vadeli 10 bin TL'ye kadar temel ihtiyaç kredisi başvuruları devam ediyor. Başvuru yapan vatandaşlar ise Ziraat Bankası Temel İhtiyaç desteği kredisi sorgulama işlemini araştırıyor! Ziraat Bankası Temel ihtiyaç kredisi başvuru sorgulama! Detaylar haberimizde sizlerle...

Ziraat Bankası, Temel İhtiyaç Desteği kredisiyle ilgili detayları yaptığı açıklamayla paylaştı! Koronavirüs salgını sürecinde Hükümetin başlattığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi doğrultusunda Ziraat Bankası da, zorlu süreçte vatandaşın acil nakit ihtiyacını gidermek ve finansman sağlamak için Temel İhtiyaç Desteği Kredi paketlerini hayata geçirdi. 10 bin TL üst limitli, 0.49 faiz oranı, 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vade seçeneğiyle büyük bir ödeme kolaylığı sunan temel ihtiyaç kredileri, hane içi geliri 5 bin TL'nin altında olan bireysel müşteriler tarafından kullanılabiliyor!

Ziraat Bankası yaptığı açıklamayla İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamaları üzerinden Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile Temel İhtiyaç Desteği kredisi kullanmanın mümkün olduğunu duyurdu! Böylece Şubeye gitmeksizin Ziraat Bankası resmi internet sitesi, E-Şube ve Ziraat Mobil bankacılık uygulamaları üzerinden "Hemen Başvur" seçeneğiyle kredi talebinde bulunabilir, 10 bin TL'ye kadar temel ihtiyaç desteği kredisini kullanabilirsiniz.


KREDİ BAŞVURU SONUCU ÖĞRENME! KREDİ BAŞVURUM KABUL EDİLDİ Mİ?

Ziraat Bankası'na yaptığınız Temel İhtiyaç Desteği Kredi başvurunuzun sonucunu şubeye gitmeden öğrenebilirsiniz! Temel ihtiyaç desteği kredisi başvuru sorgulama işlemi, https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim bu link üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bu linke tıkladıktan sonra T.C Kimlik No ve Telefon numaranız ile size gelen Doğrulama Kodu eşliğinde kredi başvurunuzun son durumunu sorgulayabilirsiniz.

TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİSİ NEDİR?

COVID-19 yeni tip Koronavirüs salgını bilindiği üzere tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik dengeleri olumsuz etkilemektedir. Bu süreçte Ziraat Bankası da elini taşın altına koyarak Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi doğrultusunda, vatandaşa destek olmak ve hane içi aylık geliri 5.000 TL'nin altında olan vatandaşların bu zorlu süreçte temel ihtiyaçlarını karşılaması temin etmek noktasında gerekli finansmanı sağlamak için Temel İhtiyaç Desteği kredi ürünlerini hayata geçirmiştir. Diğer Kamu bankaları gibi Ziraat Bankası da %0.49 faiz oranı, 6 ay geri ödemesiz, 36 ay vade seçeneğiyle, 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisini şartları taşıyan müşterilerine kullandırmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR