Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Denizbank ve Akbank Emeklilere 20.000 TL Ödemeyi Bugün Yaptı!

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Denizbank ve Akbank Emeklilere 20.000 TL Ödemeyi Bugün Yaptı!

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Denizbank ve Akbank Emeklilere 20.000 TL Ödemeyi Bugün Yaptı!
Yayın Tarihi: 11.06.2023 18:44:00

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Denizbank ve Akbank, emekli olan vatandaşlara acil nakit ihtiyaçları için 20.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan bir kampanya başlattı. Bu beş banka, düşük faiz oranlarıyla kredi vereceğini duyurdu. Emekli vatandaşlar, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Denizbank ve Akbank'a başvurarak hızlı bir şekilde kredi alma fırsatı elde edebilecekler.

Kampanya kapsamında, 20.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istediklerinde sadece 5 dakika içinde başvuru sonucunu öğrenebilecekler. Emekli vatandaşların kredi başvurularını yapabilmeleri için maaşlarını aldıkları banka şubesine başvurmaları gerekmektedir. Kredi onaylandığı takdirde, kredi tutarı kadar miktar anında hesaba yatırılacak ve emekli vatandaşlar, bu parayı bankaların internet bankacılığı üzerinden kullanabileceklerdir. 36 aya kadar vade seçeneği sunulan bu krediler, emekli olan vatandaşlar için önemli bir finansal destek sağlayacaktır.

Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, SMS ile başvuru yapma imkanına sahiptir. Başvuru için "KREDIM [Boşluk] T.C. Kimlik Numaranızı" yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderebilirsiniz. Eğer emekli maaşınızı Denizbank'tan alıyorsanız, size özel olarak hazırlanan kredi paketinden yararlanabilir ve düşük faiz oranlarıyla hızlı bir şekilde kredi kullanabilirsiniz.

Akbank üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar ise bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden kolayca işlemlerini gerçekleştirebilirler. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak acil kredi dönemlerinde masrafsız ve gelir vergisi olarak verilecek emekli kredilerini istedikleri zaman kullanabilirler.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler ise banka şubelerine giderek kredi işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR