Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT emekliye 100 bin TL ödeme yapacak!

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT emekliye 100 bin TL ödeme yapacak!

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT emekliye 100 bin TL ödeme yapacak!
Yayın Tarihi: 31.07.2023 09:29:00

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT üzerinden yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Emekli olan vatandaşlar için sunulan bu kampanya sayesinde, nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilecekler. Kamu bankaları, emeklilere özel olarak düzenledikleri bu kredi kampanyasıyla, 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

Başvuru yapmak isteyen emeklilerin, maaş müşterisi olmaları halinde kredi destek ödemelerini hemen aynı gün içinde alabileceklerini belirtmek önemlidir. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, kredi başvurularını gerçekleştirerek diğer bankadaki borçlarını kapatabilecekleri gibi acil nakit ihtiyaçlarını da karşılayabileceklerdir.

Emekli Maaş Hesabınızdan Ödemeler

Emekli maaş alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi ödemelerini almak için şubelere gitmelerine gerek kalmadan işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alanlar Ziraat Bankası şubesine, Vakıfbank üzerinden maaş alanlar Vakıfbank şubesine giderek kredi başvurularını yapabilirler. Başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilerek en düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacaktır.

PTT Üzerinden Başvuru İmkanı

Özellikle PTT üzerinden emekli maaşı alan kişiler, şubelere gitmeye vakitleri olmaması durumunda cep telefonları üzerinden bir mesaj atarak hemen kredi onaylarını görebilirler. Başvuruyu cep telefonu üzerinden yapmak isteyenler, "PTT" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazarak mesajı "30 50" numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilirler.

İnternet Bankacılığı Üzerinden Başvuru

Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank üzerinden emekli maaşı alanlar, daha önceden bu bankalarda açtıkları hesaplarıyla internet bankacılığı şifresi alarak veya bankaların resmi internet siteleri üzerinden başvuru yapabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR