Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank: Banka Hesabı Olan Kişilere DESTEK verilecek!

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan Nakit İhtiyacınıza Özel Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank: Banka Hesabı Olan Kişilere DESTEK verilecek!
Yayın Tarihi: 25.07.2023 21:34:00

Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank, nakit ihtiyacı olanlara yönelik özel bir kredi kampanyası düzenledi. Kamu bankaları tarafından sağlanan bu kredi kampanyası ile ihtiyaçlarınızı karşılamak artık çok daha kolay. T.C. kimlik numaranızla banka şubelerinden, online veya mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapabilir ve 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi desteğinden faydalanabilirsiniz.

Kamu Bankaları Yüzde 25 Emekli Zammı İle Kredi Finansmanı Sağlıyor

Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank'ı maaş bankası olarak seçmeniz halinde, emekli zammından yararlanarak kredi finansman desteğini arttırma imkanına sahip olursunuz. Bu bankalar tarafından sunulan düşük faizli kredi kampanyası ile 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıf Bank, taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında indirim uygulayarak 36 ay vade imkanıyla kredi desteği sağlamaktadır. Başvuru koşulları hakkındaki detaylar banka tarafından anında açıklanmaktadır.

36 Ay Vade İmkanıyla 50.000 TL Kredi

Kamu bankaları tarafından sunulan bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, banka şubelerine kimlik belgeleriyle başvurabilecekleri gibi, düşük faiz oranıyla mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden de başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kamu bankaları tarafından sunulan bu özel kredi kampanyasından yararlanmak için 18 yaşından büyük olmanız ve kredi ya da kredi kartı borcu olmamanız veya kara listede bulunmamanız gerekmektedir.

Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank tarafından sunulan bu özel kredi kampanyası sayesinde nakit ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir ve düşük faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. 50.000 TL'ye kadar olan kredi ihtiyacınızı 36 ay vade imkanıyla geri ödeyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR