Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank hesabı olanlar dikkat: 100.000 TL ödenecek

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank hesabı olanlar dikkat: 100.000 TL ödenecek

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank hesabı olanlar dikkat: 100.000 TL ödenecek
Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:00:00

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden hesabı olan tüm vatandaşları için gerçekleştirilen yeni Kredi kampanyasında 100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan vatandaşlara aynı gün içinde kredi işlemleri gerçekleştirilecek ve belirli şartlar dahilinde ödemeler 100.000 TL'ye kadar olacaktır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kendi banka hesabı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu bireysel tüketici kredisi kampanyasında 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli Kredi paketlerini sadece kendi banka müşterileri için vermektedir. 3 kamu Bankası tarafından da yapılan işlemlerle Kredi işlemlerinizi 5 dakika içerisinde yapabilecek ve onaylanan bu kredileri hesabınıza yatırarak dilediğiniz zaman kullanabileceksiniz.

100000 TL ÖDEME HABERİ DOĞRU

100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan kişilerin ekim ayı sonuna kadar devam edecek olan bu kampanyalarda özellikle ilk taksit ödemesini 90 gün erteleme yapma imkanı sağlanıyor. 18 yaş üzerinde olan tüm vatandaşların Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank hesabı olması halinde işlemlerini bankanın müşteri hizmetleri numarası üzerinden veya internet şubeleri üzerinden de yapabileceğini söylemek isteriz.

EMEKLİ ALACAK

Banka hesabı olup emekli olan tüm vatandaşlar ise Kredi işlemlerini banka şubeleri üzerinden gerçekleştirebilir ve diğer bankalardaki olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı gibi borçlarını da kapatmak için bu bankalar üzerinden destek alabilmektedir. 36 ay vadeli kredi almak istiyorsanız sadece 50.000 TL'ye kadar nakit kredi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR