Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerine gidecek olanlar dikkat! Size özel duyuru var!

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerine gidecek olanlar dikkat! Size özel duyuru var!

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerine gidecek olanlar dikkat! Size özel duyuru var!
Yayın Tarihi: 2.10.2023 20:34:00

Ziraat Bankası Halk Bankası VakıfBank'a gidecek olan vatandaşlar için duyuru yapıldı. 100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için gerçekleştirilen bu yeni kampanyada bireysel kredi kullanacak olan vatandaşların hızlı bir şekilde işlemleri gerçekleştirilecek ve 100.000 TL kredi gelir belgesiz olarak imkan sağlanacaktır. Ziraat Bankası Halkbank ve VakıfBank yapmış oldukları Bu kampanyada 18 yaş üzerinde olan her vatandaş için uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştireceğini ve bu ödemeleri de hesaplara yatıracağını açıkladı.

3 kamu bankasından 100.000 TL bireysel kredi kampanyası 3 Ekim'de başlayacak...

3 Ekim tarihi itibarıyla 3 kamu Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirecek olan kişiler 100.000 TL kredi başvurusunu yaparak hemen aynı gün içinde ödeme alabilecekler. en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvurunuzda bireysel müşteri temsilcisi üzerinden gerçekleştirirseniz şube etkisinde gelir durumunuza ve kredi notunuza göre 100.000 TL'ye kadar kredi limiti belirlenecektir.

100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacınızın olması durumunda acil ihtiyacı olan kişiler ihtiyaç kredisi kullanırken aynı zamanda diğer bankalardaki olan güncel kredi kartı ve güncel ihtiyaç kredisi borçlarınızı kapatmanız için de sizlere destek verilecektir. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak için 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabilir ve bu kredilerde ilk taksit ödemesini bazı müşteriler için 3 ay ertelemeli olarak yapılabilmektedir. 3 kamu Bankası tarafından emekli maaşı alan vatandaşlar daha yüksek limitlerde de kendi emekli maaşına ve ek gelir durumuna göre kredi kullanabilmektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR