Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ortak Kampanya: 15,000 TL Kredi Hesabınıza Yatırılıyor

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ortak Kampanya: 15,000 TL Kredi Hesabınıza Yatırılıyor

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ortak Kampanya: 15,000 TL Kredi Hesabınıza Yatırılıyor
Yayın Tarihi: 11.10.2023 15:04:00

Bankalar, belirli kampanyalarla acil nakit ihtiyacı olanlara peşin veya taksitli kredi fırsatları sunmaktadır. Şu an için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank işbirliğiyle sunulan bir kampanya sayesinde bankamatik kartı sahiplerine 15,000 TL'lik bir kredi hesaplarına yatırılacaktır. Bu kredi, 36 ay vadeli ve ilk 3 ay ertelemeli olarak verilecektir. İşte bu yeni kredi kampanyasının detayları:

Üç Kamu Bankasının Ortak Kampanyası

Bu kredi kampanyası ilk olarak Ziraat Bankası tarafından başlatılmış ve daha sonra Vakıfbank ve Halkbank da bu kampanyaya dahil olmuştur. Bu üç kamu bankası, müşterilerinin hesaplarına 15,000 TL'ye kadar nakit para yatıracaktır. Hangi bankadan kredi başvurusu yaparsanız yapın, sadece o bankada bir hesabınızın olması yeterlidir. Başvuruları, bankanın internet sitesi, mobil bankacılık uygulaması veya ATM'ler aracılığıyla yapabilirsiniz. Kredi başvurularınız onaylandığında, bu tutar 36 ay vadeyle ve ilk 3 ay ertelemeli olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Kredi Şartları ve Başvuru Aşamaları

Bu üç kamu bankasının sunduğu kredi kampanyasına katılmak için bazı şartlar bulunmaktadır. Kredi başvuran kişinin banka sicili temiz olmalıdır. Temiz bir sicili olmayan kişiler, bu kampanyadan yararlanamazlar. Ayrıca, bankalara olan kredi veya kredi kartı borçları bulunan kişiler, bu borçları güncel olarak ödemelidirler. Bu kredi desteğinden yararlanmak için hesaplarınızda herhangi bir haciz veya bloke bulunmamalıdır.

Çalışanlar için, sigortalı olarak bir işyerinde çalışıyor olmak gerekmektedir. Emekliler ise emekli maaşlarını bu kamu bankalarından alıyor olmalıdır. Kredi başvurularını bankanın internet bankacılığı aracılığıyla yapabilirsiniz. Ayrıca, ATM'lerden de kredi başvurusu yapma imkanınız vardır. Bankanın ATM'sine kartınızı yerleştirin ve krediler menüsü üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan krediniz hemen hesabınıza yattığında, ATM üzerinden belirtilen limit kadar para çekebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR