Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ortak Kampanya: 15000 TL Kredi Hesaplarınıza Yatıyor!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ortak Kampanya: 15000 TL Kredi Hesaplarınıza Yatıyor!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Ortak Kampanya: 15000 TL Kredi Hesaplarınıza Yatıyor!
Yayın Tarihi: 17.11.2023 12:45:00

Mali sıkıntı yaşayan vatandaşlara nefes aldıracak bir kampanya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, bir araya gelerek benzersiz bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında bankamatik kartı bulunan herkes, 15000 TL'yi 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak hesaplarına yatırma şansına sahip olacak. Üstelik bu fırsattan yararlanmak oldukça kolay. İşte, detaylar!

Bankamatik Kart Sahiplerine 15000 TL Kredi:

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Bankamatik kartı olan herkes, bu kampanyadan faydalanarak 15000 TL'yi 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak hesaplarına alabilecekler.

Üç Kamu Bankası Ortaklaşa Hareket Ediyor:

Ziraat Bankası'nın öncülüğünde başlatılan bu kredi kampanyasına daha sonra Vakıfbank ve Halkbank da dahil oldu. Bu üç kamu bankası, müşterilerine ortaklaşa olarak 15000 TL'ye kadar nakit desteği sunacak. Hangi bankadan kredi başvurusu yapılırsa yapılsın, bu fırsattan yararlanmak için sadece ilgili bankanın müşterisi olmak yeterli.

İnternet, Mobil Bankacılık ve ATM Üzerinden Başvuru İmkanı:

Kredi başvuruları oldukça kolay. İster internet sitesi üzerinden, ister mobil bankacılık uygulamaları aracılığıyla, isterseniz de ATM'lerden bu krediye başvurabilirsiniz. 15000 TL'lik kredi onaylandığında, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak hesabınıza yatırılacak. Bu da ödemelerinize nefes almanızı sağlayacak bir avantaj sunuyor.

Kredi Şartları ve Başvuru Aşamaları:

Ancak bu kredi kampanyasından faydalanmak için belirli şartlar aranıyor. Başvuran kişinin banka sicili temiz olmalı, ayrıca mevcut kredi ve kredi kartı borçlarını düzenli olarak ödüyor olmalıdır. Hesaplarında haciz veya bloke olmamalıdır. Çalışanlar için sigortalı bir işte çalışıyor olmak, emekliler için emekli maaşlarını bu bankalardan alıyor olmak da başvuru için gereklidir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR