Ziraat bankası yeniden kampanya yapıyor! 21000 TL ve üzerinde nakit ödenecek

Ziraat bankası yeniden kampanya yapıyor! 21000 TL ve üzerinde nakit ödenecek

Ziraat bankası yeniden kampanya yapıyor! 21000 TL ve üzerinde nakit ödenecek
Yayın Tarihi: 21.11.2023 09:36:00

Ziraat bankası yaptığı yeni kampanya ile birlikte uygun faizlerle ödemeler vereceğini açıkladı! Nakit kredi kampanyası ile birlikte, Uygun faizlerle kredi alacak kişilere 21000 TL ödeme verileceği netleşti. 18 yaş üzerinde olan herkes, 36 ay vadeye kadar bu kredileri alabileceksiniz. 21000 TL ödeme ile birlikte kredi alacak kişilere hemen aynı gün içinde ödeme verilecek ve bu ödemeler de kredileri hesaplara atarak kullanılacaktır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda en yakın banka şubesinden kredi alabilecek ve bu kredileri hesaplara atabileceksiniz. 

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI 

Ziraat bankası kredi başvurusu yapacak olan kişiler, banka hesabına nakit ödeme alacaklardır. Ziraat bankası duyurduğu bu kampanyada en yakın banka şubesine giderek kredi alacağını da açıkladı. Nakit ihtiyacınızın olması halinde önemli olan bir şey daha var. O da kredi notu. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişiler ödeme alacaklardır. Sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda kişinin en az 6 aylık sigortası da olması gerekiyor.

Emekli olan kişiler de başvuru yapacak. Emekli maaş hesaplarınıza göre ödeme almak için Ziraat bankası kendi bankasından emekli maaşı alan kişilere ödemeler vermektedir. Kredi notu bu emekliler için önemli değildir. Emekli maaş hesaplarınıza göre ödeme alırsınız. En yakın banka şubesine giderek kredi başvurusu yapabileceksiniz. Ayrıca mobil uygulama üzerinden 21000 TL ödeme verilecektir. Ziraat bankası tarafından yapılan bu yeni kampanya ile birlikte en yakın banka şubesinden işlemlerinizi hızlı ve anında yapabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR