Ziraat bankası yenilendi! 100.000 TL ödeme yeniden verilecek

Ziraat bankası yenilendi! 100.000 TL ödeme yeniden verilecek

Ziraat bankası yenilendi! 100.000 TL ödeme yeniden verilecek
Yayın Tarihi: 22.11.2023 08:58:00

Ziraat bankası yaptığı duyuru sonrasında 100 bin tl ödeme ile ilgili duyuru yaptı. Son dakika haberine göre 100 bin TL ödemeler hemen aynı gün içinde hesaplara yatacağı açıklandı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda uygun faizlerle ödemeler verileceği ve bu ödemeleri hemen hesaplara atacağını açıkladı. Nakit kredi kullanmak için başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi kampanyası başladı. Acil ihtiyacınızın olması durumunda krediler 100 bin TL olarak verilecek ve bu ödemeler hesaplara yatacaktır. Kredi notu ve kredi faiz oranları ise bankadan düşük faizlerle ödemeler verecektir. 

100.000 TL ÖDEME

100.000 TL ödeme almak için banka müşterisi olmanız yeterli olacak. Banka hesabınızın olması durumunda Ziraat bankasının kendi mobil uygulaması olan ZİRAAT MOBİL uygulaması üzerinden direkt kredi başvurusu yapabileceksiniz. 24 ay vadeye kadar ve 12 ay vadeye kadar kredi verilecektir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda bu kredi kampanyası sizlere 5 dakika içinde verilecektir. 100.000 TL kredi ayrıca emeklilere verilecektir. 

Emekliye ödeme verilecek! 

Emekli maaşı alan kişilerde bu ödemelerden alabilecek. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alan kişilere 100 bin TL kredi verilecektir. Bu krediler ile hem ihtiyaç kredisi hem de bankadaki borçlarınızı kapatacağınız borç kapatma kredisi verilecektir. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alan her emekli bu kredi kampanyasına katılabilecektir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR