Ziraat Bankası'ndan 30 Bin TL Peşinatla Ev Sahibi Olma Fırsatı

Ziraat Bankası'ndan 30 Bin TL Peşinatla Ev Sahibi Olma Fırsatı

Ziraat Bankası'ndan 30 Bin TL Peşinatla Ev Sahibi Olma Fırsatı
Yayın Tarihi: 25.06.2023 18:24:00

Ev sahibi olma hayali kuranlar için büyük fırsat: Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, uygun fiyatlarla konut satışa sunuyor. Sadece 30 bin TL peşinat ödeyerek, hayalinizdeki eve sahip olma imkanı sunan Ziraat Bankası, aylık ödemeleri de düşük tutarak, konut edinmeyi kolaylaştırıyor.

Ziraat Bankası'nın satışa sunduğu bu evlerle, köy hayatını deneyimlemek isteyenlere altın bir fırsat doğdu. Vatandaşlara 120 aya kadar vade imkanı sunulduğu bu konutlarda aylık ödemeler, 4 bin 576 TL olarak belirlendi. Ziraat Bankası, gayrimenkul satış sayfası üzerinden vatandaşlara birçok farklı gayrimenkul seçeneği sunuyor. Bu sayfada; tarla, bahçeli ev, müstakil ev, dükkan, daire, arsa ve depo gibi birçok farklı gayrimenkul seçeneği yer alıyor ve teklif usulü ile satışa sunuluyor.

Ziraat Bankası, gayrimenkul satışlarına ek olarak, konut kredisi imkanı da sunuyor. Bu sayede peşinatı tamamlamak veya tamamen peşin alım yapmak isteyen vatandaşlar, bankanın konut kredisi seçeneğinden faydalanabiliyorlar. 270 bin TL tutarında konut kredisi çekildiğinde, aylık ödemeler yalnızca 4 bin 576 TL olarak belirleniyor ve faiz oranı da sadece %1.36 olarak uygulanıyor. Bu sayede, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, 120 ay vade ile uygun koşullarda konut sahibi olabiliyorlar. Ziraat Bankası, bu uygulamalarıyla, konut sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara önemli bir destek sağlamış oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR