Ziraat Bankası'ndan 30 Bin TL'ye Kadar 60 Ay Vadeli Kredi İmkanı! Ziraat Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası Kredi için başvuru nasıl yapılmaktadır? Kredi çekmek isteyen vatandaşlar uygun vade ve faiz oranlı kredilerden yararlanmak istiyor. 3 kamu bankası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, ekonomiyi güçlendirmek ve canlandırmak amacıyla beyaz eşya, ihtiyaç, tatil, konut ve taşıt krediler

Ziraat Bankası'ndan 30 Bin TL'ye Kadar 60 Ay Vadeli Kredi İmkanı! Ziraat Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Yayın Tarihi: 23.08.2020 14:54:00

Ziraat Bankası Kredi için başvuru nasıl yapılmaktadır? Kredi çekmek isteyen vatandaşlar uygun vade ve faiz oranlı kredilerden yararlanmak istiyor. 3 kamu bankası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, ekonomiyi güçlendirmek ve canlandırmak amacıyla beyaz eşya, ihtiyaç, tatil, konut ve taşıt kredilerinde vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Ziraat Bankası'ndan 30 bin TL üst limitli 60 aya kadar vade seçenekli düşük faizli kredi için başvuru nasıl yapılır? Detaylar haberimizde sizlerle...

Ziraat Bankası kredi başvurusu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında oldukça yoğun bir sorgulama yapıyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, kamu bankalarının uygun faiz oranlarını takip ediyor. Ziraat Bankası tarafınca 30 bin TL'ye kadar 0,89 ve 1,19 faiz oranlarıyla birlikte 60 aya varan krediler ihtiyacı olanlara kolaylık sağlıyor. Bu krediden yararlanmak isteyenler ise Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılmakta merak ediyor. 

ZİRAAT BANKASI KREDİ AYRINTILARI

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi müşterilerinin konut ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 0,89 ve 1,19 faiz oranlarıyla birlikte 60 aya kadar vade ile minimum 3.000 TL maksimum ise 30.000 TL'ye kadar kredi paketlerini halka sunuyor. 

SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Sosyal Hayatı Destek Kredisi bağlamında vatandaşlara mobilya, beyaz eşya, ev tekstili, bisiklet, çeyiz eşyası, seramik eşyalar, elektronik eşyalar, pencere sistemleri için destek sağlıyor. En az 3.000 en fazla 30 bin TL olarak kullanılabilen kredide faiz oranı 0,69 olarak belirlendi. Anlaşmalı olmayan markalardan gerçekleşene alış verişlerde ise 0,99 faiz oranı uygulanacak. 

Kredi geri ödeme detayları ise:

60 aya kadar verilmekte olan sosyal hayatı destek paketi içerisinde, 0,69 faizli kredinin hesaplanması 10 bin TL çekecek olan vatandaşlar ayda 212 TL ödeme yapacak ve 60 ayın sonunda 12 bin 729 TL ödeme gerçekleştirmiş olacak. 


Bankanın anlaşma yapmadığı markalar ve mağazalardan eşya alacak alış veriş yapacak olan vatandaşlara ise 0,99 faiz oranıyla destek kredisi verilecek. 0,99 faiz oranlı kredi ise geri ödeme detayları:

10 bin TL'lik kredi çeken vatandaşlar geri ödeme de her ay 234 TL ödeme yapacak. 60 ayın bitiminde ise bankaya toplam olarak 14 bin 40 TL ödeme gerçekleştirmiş olacak. Cep telefonu, Tablet ve Bilgisayar alımları kredi konusu dahilinde değildir. Krediye konu olmayacaklardır. Satıcı firmanın Ziraat Bankası Müşterisi olması gerekmektedir.

TATİL DESTEK KREDİSİ DETAYLARI

Tatile gitmek isteyen vatandaşlara tatil destek kredisi imkanı sunuluyor. 6 ay geri ödeme olmaksızın verilmiş olan kredide ilk taksit, anlaşmalı acente tarafından verilmektedir. İkinci taksit ise banka tarafından verilmektedir. Anlaşmalı olunan acenteler aracılığı ile tatile gitmiş olanlar, 8 ay boyunca geri ödeme sağlamıyor. Geçen 9 aydan sonra geri ödemeler yapılıyor ve 28 taksit ödemesi gerçekleşiyor.

10 bin TL kredi çekmeyi planlayan bireylere bu kredi 36 ay vade ile sunuluyor. 36 ay vadenin ilk 6 ayında ödeme istenmiyor. 7'nci ay acente tarafından, 8'inci ay banka tarafından ödeme gerçekleşiyor. 9'uncu aydan sonra krediyi çeken müşteri ödemeleri gerçekleştirmeye başlıyor ve her ay 421 TL ödeme yapması bekleniyor. Toplam geri ödenen tutar ise 11 bin 788 TL olarak isteniyor. 

Banka tarafından kredi ile ilgili yapılmış olan açıklama; "Kredinin ilk taksiti acente tarafından ve 2.taksiti ise banka tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlamaktadır. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı bu kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk geliyor. 

Müşterilerimizin yapacakları başvurular acenteler tarafından bankamıza iletilecek daha sonra kredi değerlendirme sonucu ise müşterilerimize sms yoluyla gönderilecektir. Kredi başvurusu olumlu sonuç almış müşterilerimizin başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Ziraat Mobik ve İnternet Şubesi vasıtasıyla krediyi kullanması gerekiyor." ifadelerine yer verdi.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU NEREDEN NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası şubelerinden veya Ziraat Mobil ve İnternet Şubesiyle telefon bankacılığından başvurularını yapabilmektedirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR