Ziraat Bankası'ndan Banka Hesabı Olanlar, Kendi Banka Hesaplarına 2500 TL Ödeme Alacaklar!

Ziraat Bankası'ndan Banka Hesabı Olanlar, Kendi Banka Hesaplarına 2500 TL Ödeme Alacaklar!

Ziraat Bankası'ndan Banka Hesabı Olanlar, Kendi Banka Hesaplarına 2500 TL Ödeme Alacaklar!
Yayın Tarihi: 23.11.2023 07:55:00

Ziraat Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanya ile karşımızda. 30 Kasım tarihine kadar geçerli olan bu özel kampanya, 7 Aralık'ta bank kartı olan herkese karşılıksız 2.500 TL para kazanma fırsatı sunuyor. Devlet bankası olma özelliği ve geniş müşteri tabanıyla Ziraat Bankası, bu kampanya ile milyonlarca müşterisine ekstra kazanç kapısı aralıyor.

Ziraat Bankası Bank Kart Kampanyası Detayları

Ziraat Bankası'nın düzenlediği kampanya kapsamında, Bankkart sahipleri 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında çeşitli alışverişlerle ekstra kazanç elde edebilecekler. Kampanyaya katılmak oldukça basit; Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da yapacağınız alışverişlere göre 1.000 TL ile 2.500 TL arasında karşılıksız Bankkart Lira kazanma şansınız bulunuyor.

Kampanyaya Katılım Şartları

Katılım oldukça kolay! Bankkart sahipleri, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS ile kampanyaya katılabilirler. SMS ile katılım için ise Bankamızda kayıtlı cep telefonundan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli. Ancak unutulmamalıdır ki, kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibinin kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor.

RESMİ GAZETEDE AÇIKLANDI

Kazanılan Bankkart Liralar Nasıl Kullanılacak?

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liraları, 07 Aralık 2023 tarihinde yüklenecek ve 15 Ocak 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liraları ise 16 Ocak 2024 tarihinde geri alınacak. Bu süre zarfında Bankkart sahipleri, kazandıkları ekstra parayı diledikleri gibi harcama fırsatı bulacaklar. Ziraat Bankası'nın bu kampanyası, müşterilerine sadece finansal bir destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara özel avantajlar sunarak bankacılık deneyimini zenginleştiriyor. 30 Kasım'a kadar devam edecek olan bu özel kampanya, hem müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik bir adım hem de ekonomik olarak zorlu dönemde müşterilere bir nefes aldırma çabası olarak öne çıkıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR