Ziraat Bankası'ndan Büyük Kredi Desteği Devam Ediyor! 6 Ay Ödemesiz 36 Ay Vade ile İhtiyaç Kredisi!

Ziraat Bankası, 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli kredi desteği ile tatil severlere cazip fırsatlar sunuyor.

Ziraat Bankası'ndan Büyük Kredi Desteği Devam Ediyor! 6 Ay Ödemesiz 36 Ay Vade ile İhtiyaç Kredisi!
Yayın Tarihi: 18.11.2020 23:00:00

Ziraat Bankası, 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli kredi desteği ile tatil severlere cazip fırsatlar sunuyor. Kredinin 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli olması özellikle erken rezervasyon ile tatil paketi alan vatandaşlara hem kolaylık hem de tasarruf sağlıyor. Bu fırsattan yararlanmak için Ziraat Bankası ile anlaşma yapan seyahat acentelerinden tatil paketi satın almak gerekiyor.
 
Ziraat Bankası’nın müşterilerine özel sunduğu tatil kredisinin detayları ile ilgili internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

“Tatil yapmak isteyen ve Bankamız aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerimiz ile Bankamız BES müşterilerinin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasına yönelik kredi ürünü sunmaktayız.

Bankamızla anlaşma yapan seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilerimize konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacaktır. Kredi tutarının %80'i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20'lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere müşterimizin hesabına aktarılacaktır.

Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti banka tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,88 oranına denk gelmektedir.

Müşterilerimizin başvuruları acenteler tarafından Bankamıza iletilecektir, kredi değerlendirme sonucu müşterilerimize SMS olarak iletilecektir. Kredisi olumlu sonuçlanan müşterilerimizin başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi aracılığı ile krediyi kullanması gerekmektedir.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU
 
Kredi TutarıKredi Vadesi (Ay)Ödemesiz Dönem Vadesi (Ay)Taksit SayısıAylık Faiz OranıKredi Tahsis Ücreti Taksit TutarıToplam Geri Ödeme TutarıYıllık Maliyet Oranı
10.000 TL      36            6   30   1,19%  52,50 TL440,71 TL   13.221 TL   13,8482
*Kredi tutarı asgari 2.500 TL, azami 10.000 TL olabilir.
 










Anlaşmalı firmalar:

JOLLY TUR, ETSTUR, SETUR, TATİLBUDUR, GEZİNOMİ, TOURİSTİCA, TATİLSEPETİ.

Diğer taraftan Bankamızla Tatil Destek Kredi Paketi kapsamında Anlaşmalı Turizm Sektöründeki Üye İşyerlerinde işlem yapacak Bankkart sahibi bireysel müşterilerimize vade farksız-peşin fiyatına 15 taksitli işlemlerde 3 ay ödemesiz dönem hakkı sunulacaktır.”

Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR