Ziraat Bankası'ndan Cumhuriyet Bayramı Hediyesi: 500 TL Değerinde Bankkart Lira Kazanma Şansı!

Ziraat Bankası'ndan Cumhuriyet Bayramı Hediyesi: 500 TL Değerinde Bankkart Lira Kazanma Şansı!

Ziraat Bankası'ndan Cumhuriyet Bayramı Hediyesi: 500 TL Değerinde Bankkart Lira Kazanma Şansı!
Yayın Tarihi: 30.10.2023 10:05:00

Ziraat Bankası, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla karşılarken, sadece bir banka olmanın ötesine geçiyor. Bu özel bayramda, Cafe ve Restoranlar, Hobi ve Oyuncak, Kozmetik, Sinema, Kırtasiye ve Ofis Malzemeleri, Gıda, Giyim ve Aksesuar sektörlerinde geçerli olan büyüleyici bir kampanya ile herkesi heyecanlandırıyor. İşte bu sıra dışı bayram hediyesinin ayrıntıları:

Kampanya Tarihleri

26-30 Ekim 2023 tarihleri arasında sürecek olan bu kampanya, bayram coşkusunu daha da artıracak. Bankkart sahipleri, bu tarihlerde Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden kampanyaya katılabilirler.

Nasıl Kazanabilirsiniz?

Bu büyülü kampanyaya katılan müşteriler için bayram tadı daha da tatlı hale gelecek. Kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Giyim, Kültür Sanat, Turizm ve Seyahat, Kafe-Restoran, Kitap-Kırtasiye, Kozmetik ve Oyuncak sektörlerinde yer alan üye işyerlerinde yapacakları her 1923 TL’ye ulaşan alışverişlerine 100 TL, toplamda ise 500 TL Bankkart Lira kazanabilecekler. Ancak unutulmaması gereken önemli bir detay var: İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS’undan yapılması gerekiyor.

Ödeme Kolaylığı

Kazanılan Bankkart Liraları, hesap kesim tarihine kadar alışverişlerde kullanılabilir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 500 TL ile sınırlıdır.

Ziraat Bankası, bu özel Cumhuriyet Bayramı'nda müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Sadece bir banka olmanın ötesine geçerek, bayramın coşkusunu artıran bir paydaş haline geliyor. Bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için son tarih olan 30 Ekim 2023'ü unutmayın! Ziraat Bankası, bayramı kutlama şeklinizi değiştirebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR