Ziraat Bankası'ndan emekliye Kasım'da büyük paralar akacak!

Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlara büyük Kasım promosyonu geliyor!

Ziraat Bankası'ndan emekliye Kasım'da büyük paralar akacak!
Yayın Tarihi: 26.10.2023 15:25:00

Emekli vatandaşlara Ziraat Bankası’ndan görülmemiş duyulmamış promosyon kampanyası müjdesi geldi. Milyonlarca emekli vatandaşımız uzun süredir geçinemediklerini söyleyerek devlete seslerini duyurmaya çalışıyordu. Market ürünlerine gelen zamlar, kiraların artan fahiş fiyatları, torunların kıyafetleri derken emekli aylığı yetmeyen vatandaşlar günlerdir zam haberi bekliyordu. Emekli aylıklarına zam bekleyen vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘dan geçtiğimiz hafta hem kötü hem iyi haber gelmişti.

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zam yapacağını düşünen emekliler zam haberi alamamış ancak ikramiye haberi ile yüzleri biraz olsun gülmüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta Kabine Toplantısı sonrasında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye verileceğini duyurmuştu. Emekli vatandaşlarımız kasım ayına emekli aylıklarına ek olarak 5000 TL emekli ikramiyesi de alarak paralı bir şekilide girecekken Ziraat Bankası’ndan bir müjde daha geldi. Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel olarak 13.750 TL emekli ikramiyesi vereceğini duyurdu.


EMEKLİ'YE KASIM MÜJDESİ

Ziraat Bankası emekli müşteri portföyünü genişletmek için promosyon kampanyalarına güncellemeye devam ediyor. Türkiye’nin en çok müşterisi olan kamu bankası Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük promosyon müjdesi geldi. Ziraat Bankası emekli vatandaşlarımıza özel olarak 13.750 TL emekli promosyonu verileceğini duyurdu. Peki ziraat bankası emekli promosyonu nasıl alınır?

Milyonlarca emekli emekli aylıklarına geleceksin ama birini beklerken Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Henüz emekli aylıklarına zam gelmesede Ziraat Bankası’ndan emeklilere özel olarak 13.750 TL promosyon müjdesi duyuruldu. Emekli vatandaşlarımız emekli aylıklarının Ziraat Bankası'na taşıyarak üç yıl boyunca Ziraat Bankası'nda kalma sözü vererek 13.750 TL’yi anında hesaplarında görebilecekler. Emekli aylığını Ziraat Bankası'na taşımak isteyen vatandaşlarımız kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek emekli aylıklarına bankaya taşıyabilir ve 13.750 TL’lik  promosyonu sahibi olabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR