Ziraat Bankası'ndan gençlere faizsiz kredi desteği!

Ziraat Bankası üniversiteli gençlere faizsiz kredi desteği açıkladı! İşte detaylar!

Ziraat Bankası'ndan gençlere faizsiz kredi desteği!
Yayın Tarihi: 8.10.2023 20:30:00

Ziraat Bankası'ndan üniversiteli öğrencilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusu geldi! Kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan gençlere büyük destek geldi. Peki ama şartlar neler? İşte tüm ayrıntılar!

Ziraat Bankası'ndan gençlere özel faizsiz ihtiyaç kredisi desteğinin rakamı da şartları da belli oldu. Ziraak Bankası üniversiteli genölere özel 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi seçeneği açıkladı. Bu kredi kampanyası ile öğrencilere acil nakit desteği sağlanması amaçlanıyor. Üniversite öğrencileri barınma ve yemek sorunları yaşarken Ziraat Bankası'dan gelen bu hamle öğrenciler için önemli bir can suyu oldu.


ÖĞRENCİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası öğrencilere özel acil nakit kredisi ile 12 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Böylelikle gençlerin rahat bir ödeme planı ile kredi sonrası da zorluk yaşamaması hedefleniyor. Öğrencilerin gelen zamlarla yaşadığı ekonomik sorunlar son günlerde sürekli olarak gündeme gelmektedir. Özellikle öğrenci yemekhanelerine yapılan zamlar öğrencileri zor durumda bırakmış ve öğrenciler seslerini duyurmaya çalışmıştı. Tam da bu noktada Ziraat Bankası'ndan öğrencilere büyük bir destek hamlesi geldi. Zirat Bankası öğrencilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için anında 20 Bin TL öğrenci kredisi duyurdu. Peki bu krediden faydalanmak için şartlar neler? Başvuru için gerekli olan evraklar neler?

Öğrenci ihtiyaç kredisine başvurabilmek için öncelikle 21 yaş veya üzeri olma şartı bulunuyor. Aynı zamanda bir devlet üniversitesinde örgün bir öğrenci kaydının yer alması gerekliyor. Kredi başvurusu sırasında öğrenci belgesi ve kimlik fotokopisi istenmektedir. Verilen bilgilerin doğruluğu önemlidir. Öğrenci kredisine başvurunuzu en yakın Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR