Ziraat Bankası’ndan İşletmelere Süper Destek! 12 Ay Geri Ödemesiz 60 Ay Vadeli Kredi Desteği İçin Hemen Başvurun!

Ziraat Bankası 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi desteği ile işletmelere cazip fırsatlar sunuyor.

Ziraat Bankası’ndan İşletmelere Süper Destek! 12 Ay Geri Ödemesiz 60 Ay Vadeli Kredi Desteği İçin Hemen Başvurun!
Yayın Tarihi: 24.11.2020 22:30:00

Ziraat Bankası 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli kredi desteği ile işletmelere cazip fırsatlar sunuyor.

İstihdam odaklı uygun ödeme koşulları barından kredi destek paketlerinden emek yoğun hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler ile devam eden inşaat projeleri ve yurt dışı müteahhitlik sektörü faydalanabiliyor.

İstihdam odaklı işletme kredileri ile ilgili Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklamada, “Ekonomimizin daha da güçlendirilmesi ve sürdürülebilir büyümenin devamı açısından, istihdamı teşvik edici uygulamalar yolu ile en değerli üretim faktörü olan insan kaynağının üretim sürecine sağlayacağı katkının artırılması hedefiyle, kredibilitesi yeterli olan ve ilave istihdam sağlama potansiyeline haiz olan firmalara uygun koşullarda, düşük maliyetli ve uzun vadeli işletme kredisi kullandırılmasına yönelik ürünler ve kolaylıklar paketi oluşturulmuştur.” ifadeleri kullanıldı.


Açıklamada istihdam odaklı kredi desteklerinin detayları ile ilgili şu bilgiler verildi:
 
1) İstihdam Odaklı İşletme Kredisi

Seçilmiş imalat sanayi; temizlik/güvenlik, çağrı merkezleri, IT – yazılım, sağlık sektörü, eğitim sektörü, lojistik sektörü, turizm sektörü gibi emek yoğun hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren ve 3 ay içinde en az 5 kişi istihdam artışını taahhüt eden müşterilerimiz yararlanabilecektir. Kredi, 12 aya kadar anapara geri ödemesiz, azami 60 ay vade ile TLREF endeksli veya sabit faiz oranlı olarak kullandırılabilecektir.
 
2) Devam Eden İnşaat Projeleri İstihdam Odaklı İşletme Kredisi

İnşaat sektörü firmalarına projelerini tamamlamaları için, 24 aya kadar anapara geri ödemesiz, azami 60 ay vade ile kredi kullandırılabilecektir.
 
3) Yurt Dışı Müteahhitlik Sektörü İstihdam Odaklı İşletme Kredisi

Yurt dışında inşaat - taahhüt projesi ihalesi kazanan müteahhit firmalardan, personel istihdamının en az 10 kişinin Türkiye'den götürülecek iş gücü ile sağlanacağını taahhüt eden firmalar krediden yararlanabilecektir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR