Ziraat Bankası'ndan yeni haber, Hesaplara 30 bin TL yatacak

Ziraat Bankası'ndan yeni haber, Hesaplara 30 bin TL yatacak

Ziraat Bankası'ndan yeni haber, Hesaplara 30 bin TL yatacak
Yayın Tarihi: 21.08.2023 13:12:00

Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanya ile birlikte ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile bireysel tüketici kredisi kampanyası başlattı. 30.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için Ziraat Bankası bireysel tüketici kredisi kampanya şartlarına uygun olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde ödeme yapacağız ve gelir belgesiz kredi kullandıracağını duyurdu. 
 
Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar başvuru şartlarına uygun olması durumunda 36 ay vadeli 30.000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilirler. 18 yaşından büyük olan ve TC kimlik numarası üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilecek ve başvuru şartlarına uygun olarak kredilerini hesaplarınıza yatırılarak kullandırılacaktır. 
 
30.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olan kişilerin hızlı ve anında ihtiyaç kredisi alabilmesi için başvuru yapacak olan vatandaşların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolay bir şekilde ödeme yapacağı haber verildi. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız en yakından takip şubesine giderek kimliğinizle birlikte bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. Ziraat Bankası emekli olan vatandaşlar için de başvuru şartlarına uygun olarak işlem yapacak ve ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak Bu kişiler yüksek limitli emekli kredisi almak istiyorlarsa da Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanyaya katılarak emekli maaşı hesapları üzerinden hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi kullanabiliyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR