Ziraat Bankası'nın Yeni Kampanyasıyla Bankakart Sahipleri Hızlı Krediye Ulaşabilir!

Ziraat Bankası'nın Yeni Kampanyasıyla Bankakart Sahipleri Hızlı Krediye Ulaşabilir!

Ziraat Bankası'nın Yeni Kampanyasıyla Bankakart Sahipleri Hızlı Krediye Ulaşabilir!
Yayın Tarihi: 21.05.2023 20:29:00

Ziraat Bankası, bankalar arasında öne çıkan yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatarak kart sahibi müşterilerine hızlı kredi imkanı sunmaktadır. Bu kampanya kapsamında başvuruda bulunan müşterilere belirli şartlar dahilinde ödemelerin hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği müjdesi verilmiştir.

Ziraat Bankası, müşterilerine 90.000 TL'ye kadar ve 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bankanın kartı bulunan tüm müşteriler, belirtilen şartlara uygun olarak başvurularını internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Başvuru işlemleri oldukça basittir. Ziraat Bankası'nın bu kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, Ziraat Mobil uygulamasına giriş yaparak kredi başvurusunu kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Ayrıca banka şubelerine giderek kredi işlemlerini tamamlayacak olan müşteriler, başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda kimlikleriyle birlikte bireysel müşteri temsilcisiyle görüşerek kredi başvurusunda bulunabilirler. Şube yetkililerinin onayıyla birlikte müşteriler, 90.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatına sahip olacaklardır.

Bu özel kampanyadan sadece Ziraat Bankası kartı sahibi olan müşteriler yararlanabilirler. İhtiyaç kredisi, konut kredisi gibi farklı olanaklardan faydalanmak isteyen kişilerin banka şubelerine veya dijital platformlara başvurarak işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu pek çok farklı ayrıcalık ve fırsat ile günümüz koşullarında öne çıkan bir banka olarak dikkat çekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR