Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan SÜPER KONUT kredisi! 1.20 faiz oranı ile 180 ay vadeli verilecek

Konut kredisi çekmeyi düşünenlere 3 kamu bankasından müjde var. süper konut kredisi kampanyası başladı. 1.20 faiz oranıyla 180 ay vadeli konut kredisi kullandırılacak.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan SÜPER KONUT kredisi! 1.20 faiz oranı ile 180 ay vadeli verilecek
Yayın Tarihi: 22.08.2023 11:15:00

Türkiye genelinde konut fiyatlarında fahiş artık sürüyor. Vatandaşlar neredeyse ev alamayacak duruma gelirken bankaların konut kredisi faiz oranları da son dönemlerde yükselişte. A ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine kamu bankaları harekete geçti. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank'tan bu sabah açıklama geldi. Konut kredisi faiz oranları düşüyor. Düşük faizli kredi kullanmak isteyenlere en uygun faiz oranı ile konut kredisi desteği sağlanacak. Son dakika açıklaması Az önce yapıldı. 180 ay vadeli 1.20 faiz oranı ile konut kredisi başvuru şartları ve detaylar haberimizde…

Düşük faizli konut kredisi kullanmak isteyenler için Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank'tan Müjdeli Haber az önce geldi.  En uygun faiz oranı ile kredi almayı düşünen vatandaşlara 3 devlet bankası kapılarını açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine kamu bankalarında süper konut kredisi kampanyası başladı. Bankalardan yapılan açıklamaya göre 180 ay vadeli düşük faizli konut kredisi desteği verilecek. Konut kredisi kampanyasına başvuru şartları ve detaylar da belli oldu. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni konut kredisinin Tüm detayları haberimizde…

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞTÜ

Herkese günaydın herkes Bankası ve Bankacılık düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından konut kredisi faiz oranları ile ilgili yeni bir düzenleme yapıldı. 3 devlet bankası düzenleme doğrultusunda süper konut kredisi kampanyasına başlıyor. Kampanya ilk kez ev sahibi olacaklar için yapılıyor. İlk evini alacak vatandaşlara bankalar tarafından uygun faiz oranı ile konut kredisi desteği verilecek.


1.20 FAİZ ORANI İLE 180 AY VADE

Özellikle Dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlara yönelik olarak başlatılan konut kredisi kampanyasının detaylarını Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı. İlk kez ev sahibi olacak vatandaşları teşvik edecek yeni düzenleme ile birlikte 180 ay vadeli %1.20 faiz oranı ile konut kredisi desteği sağlanacak. Yeni süper konut kredisi projesi hem 0 hem de ikinci el konutlar için geçerli olacak. Yani ilk kez konut olacak olan vatandaşlar 0 ya da ikinci el ev almaları durumunda bankadan uygun faiz oranı ile konut kredisi kullanabilecek.

EKİM AYINDA BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Son dakika haberine göre konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşları için Ekim ayında başvurular başlayacak. Ağustos ayında %35'lere kadar yükselen konut kredisi faiz oranları bu sayede gerilemiş olacak. Bankaların kredi vermesiyle birlikte konut sektöründe canlanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR