Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ağustos puan tablosu nasıl? 216. bölümde Berivan kaç puan aldı

Fox TV'nin yeni sezonuna bomba gibi başlayan yemek programı Zuhal Topal’la Sofrada bugün 216. bölümüyle ekranlara gelecek. Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ağustos pazartesi günü Berivan Uruş ve kayınvalidesi Selma Hanım yarışıyor.Peki Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümde neler oldu? Berivan kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ağustos puan tablosu nasıl? 216. bölümde Berivan kaç puan aldı
Yayın Tarihi: 26.08.2019 16:56:00

Fox TV'nin geçtiğimiz hafta yeni sezonu başlayan yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada da 26 Ağustos pazartesi günü yepyeni bir hafta başladı. Her hafta birbirlerinden ilginç yarışmacılarla ekranlara gelen yarışmanın 216. bölümde Berivan Uruş ve kayınvalidesi Selma Hanım ev sahipliği yapıyor. Hal böyle olunca Zuhal Topal’la Sofrada 216. bölümde neler oldu? Berivan kaç puan aldı? çok merak ediliyor. Biz de sizler için bu soruları araştırdık bulduk.

Pazartesi yarışmacısı Berivan Uruş 27 yaşında ve 2 yaşında bir kızı var. Aslen Diyarbakırlı olan Berivan Mardin'de yaşıyor. Yarışma için oradan İstanbul'a gelen Berivan el lezzetine çok güveniyor.

Kayınvalidesi Selma Hanım ise 49 yaşında ve Diyarbakırlı. Halk eğitim öğretmeni olan Selma Uruş gurme olduğunu iddia ediyor. 5 çocuk annesi Selma hanım çok müdahaleci ve bir o kadar da iddialı bir kaynana. 




Yemeklerin yöresel olmasını eleştiren kayınvalideler tatlara da bahane bulunca gurme kayınvalidemiz Selma Hanım kızıyor. Berivan'a düşük puan veren kayınvalideler ise bu durumun kendilerine döneceği sözünü duyunca şok olacak. 

Zuhal Topal’la Sofrada 216. bölümde yarışan Berivan Uruş'un menüsü şöyle:
  • Habenisk çorbası
  • Fetta
  • Diyarbakır tava
  • Şehriyeli bulgur pilavı
  • Bostana salatası
  • Künefe
Berivan Hanım kaç puan aldı?​

26 Ağustos pazartesi yarışmacısı Berivan Hanım’ın puanları belli olur olmaz burada olacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR