Zuhal Topal'la Sofrada birinci kim oldu? 25 Ekim haftanın kazananı hangi gelin oldu

Lezzet dolu ir haftanın daha sona erdiği Zuhal Topal'la Sofrada 25 Ekim cuma günü 260. bölümüyle ekranlara geldi. Tartışmaların her geçen gün daha da hararetlendiği son haftanın finalinde Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? çok merak edildi.

Zuhal Topal'la Sofrada birinci kim oldu? 25 Ekim haftanın kazananı hangi gelin oldu
Yayın Tarihi: 25.10.2019 16:05:00

25 Ekim Fox tv Zuhal Topal'la Sofrada birincisi hangi yarışmacı oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? her yerde aranmaya başladı. Fox ekranlarının reyting rekorları kıran yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da hararetli geçen 21-25 Ekim haftasında sona gelindi. Hafta içi her gün yeni bölümüyle ekranlara gelen yarışmaya bu hafta kayınvalidelerin gereksiz eleştirileri damgasını vurdu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 25 Ekim haftanın birincisi kim oldu? 

Her hafta daha da ilginç gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı programda, her hafta 5 gelin ve kaynanadan oluşan ekip yarışıyor. Gelinler her gün menülerindeki yemekleri hazırlayıp kayınvalidelere sunuyor. Masada yemeklerin tadına bakan ve sonra da puan veren kayınvalideler de eksik yoksa en düşük 3 kullanabiliyor. Ayrıca geçtiğimiz ay yapılan değişiklik ile her kaynana bir puanı yalnızca bir defa kullanabiliyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği gelinlerden toplamda en yüksek puanı alan cuma günü 15 Bin TL'nin sahibi oluyor. 




ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU? 25 EKİM

İlk günden bu yana menülere kulp bulan, her şeyi eleştirmeye hazır olan kayınvalideler günleri geçtikçe daha da dişlendiler. Kendi kafalarında puan hesabı yapan ve birinci olmak için her yol mübahtır taktiği ile ilerleyen kayınvalideler bu uğurda puanlar verdiler. Haftanın son gününde de seslerin alçalmadığı sofrada gergin anlar yaşandı. Hatta Hanife Hanım masayı bile terk etti. 

Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR