Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta kim kazandı? 18 Ekim Zuhal Topal haftanın birincisi

Fox TV'nin reyting rekorları kıran yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada 14-18 Ekim haftasında sona gelindi. Oldukça dişli kayınvalidelerin yarıştığı son haftada kazanan kim oldu? Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta kim kazandı? İşte 18 Ekim Zuhal Topal haftanın birincisi...

Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta kim kazandı? 18 Ekim Zuhal Topal haftanın birincisi
Yayın Tarihi: 18.10.2019 17:40:00

Zuhal Topal bugün kim kazandı? Zuhal Topal’la Sofrada bu hafta kim kazandı? 18 Ekim Zuhal Topal haftanın birincisi kim? her yerde aranmaya başladı. İki sezondur Fox ekranlarında Zuhal Topal'ın samimi sunumuyla ekranlara gelen Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bir haftanın daha sonuna gelindi. Tartışmaların hiç eksilmediği 14-18 Ekim haftasında final günü eleştirileriyle programa damgasını vuran Gülsüm Hanım ve gelini yarıştı. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 18 Ekim haftanın birincisi kim oldu? 

Her hafta birbirinden ilginç kayınvalidelerin yarıştığı programda, yeni puanlama sistemi uygulandığından beri en düşük puanlar verildi. Dişe diş taktiğiyle birbirlerinin gelinlerini yakan kayınvalideler final günü çok doluydu.

Gülsüm hanımın kendilerine yaptıklarının intikamı için eleştirileri hazır gelen kayınvalideler, ev sahibiyle baya bir tartıştı. 




ZUHAL TOPAL HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? 18 EKİM 

Pazartesi gününden beri herkese kök söktüren Gülsüm Hanım'ın evine gelen kayınvalideler, tüm haftanın acısını final gününde çıkarttı. Masaya gelen hiçbir şeyi beğenmeyen ve her şeye bir kulp bulan kaynanalar birinci olmak için verecekleri puanı hesaplamış gibi göründüler.

Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR