Zuhal Topal'la Sofrada bugün Göknur kaç puan aldı? 27 Ağustos salı günü 217. bölümde neler oldu

Fox TV'nin çok sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada 27 Ağustos salı günü 217. bölümüyle ekranlara geliyor. Her hafta birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı yarışmada bugün Göknur yemek yapacak. Haliyle Zuhal Topal'la Sofrada 217. bölümde neler oldu? Göknur kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada bugün Göknur kaç puan aldı? 27 Ağustos salı günü 217. bölümde neler oldu
Yayın Tarihi: 27.08.2019 16:42:00

Fox TV'nin geçtiğimiz yıl büyük başarı kazanan Zuhal Topal'la Sofrada adlı lezzet yarışması 2019-2020 yılında ikinci sezonuyla ekranlara geliyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kayınvalidelerin ise bu yemekleri tadıp puan verdiği yarışmada en yüksek puanı alan gelin kaynana 15 bin TL'nin de sahibi oluyor. 27 Ağustos salı günü de 217. bölümüyle ekranlara gelen yarışmanın bugünkü ev sahipleri Göknur Arslan ve kayınvalidesi Fatma Arslan olacak. Peki Zuhal Topal'la Sofrada bugün Göknur kaç puan aldı? 27 Ağustos salı günü 217. bölümde neler oldu?

Öncelikle haftanın ikinci gününde yarışacak olan Göknur Arslan 28 yaşında ve8 yıllık evli. 4 yaşında kızı olan Göknur biraz atarlı. Annesinin aşçı olduğunu söyleyen yarışmacı çok iyi yemek yaptığını söylüyor. 

Kayınvalidesi Fatma Hanım ise Kastamonulu ve 38 yıllık evli. 2 oğlu olan Fatma Arslan, gelininin yemeklerini çok beğeniyor.




Dünkü sofrada çoğu şeyi beğenmeyen ve kayınvalidenin gurmayim ben laflarına çok kızan Fatma Hanım, bugün her şeyin harika geçeceğine inanıyor. Ancak Göknur'un ağır eleştirilere verdiği cevaplara da kayınvalideler çok kızdı. ​

Zuhal Topal'la Sofrada​ 217. bölüm yarışmacısı Göknur Arslan'ın menüsü ise şöyle:​​
  • Mercimek çorbası
  • Arnavut ciğeri
  • Yeşil salata
  • Hünkar beğendi
  • Domatesli bulgur pilavı
  • Dondurmalı Hira tatlısı
Sofrada dünün intikamını almak isteyen Selma Hanım ise sert eleştirileriyle Göknur'un bir hayli üzerine gitti. Öte yandan mutfak denetleyen yarışmacıda başta ev sahibi olmak üzere masadaki herkesi çok kızdırdı. 

27 Ağustos salı yarışmacısı Göknur Arslan kaç puan aldı?

Göknur Hanım'ın puanları henüz belli olmadı. Açıklandığı gibi sizlerle paylaşacağız.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR