Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 11 Ekim Fox tv Zuhal Topal'la Sofrada birincisi hangi yarışmacı oldu

Bir haftanın daha bittiği Zuhal Topal'la Sofrada 11 Ekim cuma günü 250. bölümüyle ekranlara geldi. Tartışmaların hiç bitmediği son haftada final gününde Özbek gelin kaynana Asya ve Noila yarıştı. Ardından final heyecanı yaşanan Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? çok merak edildi.

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 11 Ekim Fox tv Zuhal Topal'la Sofrada birincisi hangi yarışmacı oldu
Yayın Tarihi: 11.10.2019 16:26:00

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 11 Ekim Fox tv Zuhal Topal'la Sofrada birincisi hangi yarışmacı oldu? her yerde aranmaya başladı. Fox ekranlarının fenomen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'da gergin geçen 7-11 Ekim haftasında sona gelindi. Hafta içi her gün ekranlara gelen yarışmada çok iddialı kayınvalidelerin yer aldığı son haftaya Güneş Hanım damgasını vurdu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 11 Ekim haftanın birincisi kim oldu? 

Son bir aydır yeni puan sisteminin uygulandığı yarışmada her hafta oldukça ilginç kayınvalideler ve gelinler yer alıyor. Bu hafta da rekabetçi kaynanaların kıyasıya rekabet ettiği programa ilk gün yarışan Güneş Hanım, rakiplerini hareketleriyle de yorumlarıyla da çıldırtmayı başardı. 

Son gün de rakiplerine inat olsun diye her şeyi beğenen Güneş Hanım, final gününde herkesle tartıştı. 




11 EKİM ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM OLDU?

İlk günden beri kaynanaların arasında tansiyonun oldukça yüksek olduğu yarışmada bu hafta gelinler çok sakin olmasına rağmen, anneler oldukça hararetliydi. Yeni puanlama sistemine de çabuk adapte olan kaynanalar kendilerince taktik yaparak birinci olmak için her yolu deniyor. 

Ancak henüz Zuhal Topal'la Sofrada kazanan kim oldu daha belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR