Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 23 Ağustos büyük ödülü hangi gelin aldı

Fox TV'nin fenomen lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yeni sezona Kıbrıs'ta başladı. Oldukça renkli yarışmacılarla geçen Kıbrıs haftasının da final günü geldi çattı. Hal böyle olunca Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 23 Ağustos büyük ödülü hangi gelin aldı? çok merak edildi. İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 23 Ağustos büyük ödülü hangi gelin aldı
Yayın Tarihi: 23.08.2019 16:01:00

Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? 23 Ağustos büyük ödülü hangi gelin aldı? her yerde aranıyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği yarışmanın yeni sezonunda ödül 15 Bin TL'ye çıkarken, birbirlerinden heyecanlı gelinler de tüm maharetlerini sergiliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 215. bölümde neler yaşandı? Yeni sezonun ilk şampiyonu hangi gelin oldu? Detaylar haberimizde...

Final günü yarışmacısı Dürdane Uğurlu, Kahramanmaraşlı 43 yaşında 20 yıllık evli. 3 çocuk annesi olan Dürdane Hanım Gaziantep'te büyümüş. Eşiyle arkadaşı sayesinde tanışan Dürdane Uğurlu aşçı bir aileden geliyor ve el lezzetine çok güveniyor. Kayınvalidesi Nazife Uğurlu ise 60 yaşında aslen Adanalı. 4 çocuğu olan Nazife hanım, gelinini çok seviyor. Eşini erken yaşta kaybeden annemiz çocuklarını kendi büyütmüş. 




Hararetin oldukça yükseleceği final gününde Dürdane'nin yemekleri çok eleştirildi. Hafta boyunca üçlerin havada uçuştuğu yarışmada kayınvalideler beğenseler de puan vermiyorlar.

Zuhal Topal'la Sofrada 215. bölüm Dürdane'nin menüsü:
  • Yoğurtlu patates çorbası
  • Hellimli zeytinli
  • Tavuk dolma
  • Pilav
  • Patates kızartması
  • Fıstıklı kadayıf
Zuhal Topal’la Sofrada 23 Ağustos haftanın birincisi kim oldu?

Haftanın finalinde Dürdane Uğurlu ve kayınvalidesi Nazife hanımın evine tüm gelinler de gelecek. Puanların açıklandığı final gününde Zuhal Topal birinciyi açıklayacak. Artık ödülün anında nakit olarak verildiği Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında kazanan gelin ve kayınvalide 15 Bin TL'nin sahibi olacak. 

Henüz hangi gelin kayınvalidenin birinci olduğu belli olmadı ancak açıklandığı gibi sizlerle paylaşacağız...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR