Zuhal Topal'la Sofrada Reyting başarısı

Zuhal Topal'la Sofrada programı reytinglerde uçtu. 11 Ekim reytinglerinde tutar mı izlenir mi denilen Zuhal Topal'la Sofrada programı yüksek izlenme oranıyla dikkat çekti. İşte Zuhal Topal'ın aldığı reyting sonuçları.

Zuhal Topal'la Sofrada Reyting başarısı
Yayın Tarihi: 12.10.2018 10:54:00

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la sofrada programı tarihinde en yüksek reyting oranlarını alarak Esra Erol ve Yemekteyiz gibi yapımları geçmeyi başardı. 11 Ekim reytinglerinde yüksek izlenme oranı alan Zuhal Topal'la Sofrada beklenen reytinge nihayet ulaştı.

11 Ekim Zuhal Topal'ın reyting başarısı!


Zuhal Topal'la Sofrada programı 11.07 reyting ve 2.13 Share alarak rakipleri Yemekteyiz ve Esra Erol'da programların üstünde günü tamamladı. Yeni formatı tutup tutmayacağı merak edilen program bu izlenme oranlarına ulaşarak yeni sezonda uzun soluklu bir iş olacağını bizlere gösterdi.

Esra Erol Zuhal Topal Savaşı kim kazandı?

Esra Erol ve Zuhal Topal arasında yaşanan reyting savaşını böylelikle kazanan Zuhal Topal oldu. Ancak Esra Erol'da programı haftanın 3 günü zirvede yer almayı başarmıştı. Esra Erol ve Zuhal Topal izdivaç programlarında ettikleri kavgalar sonrası gündemden düşmüyordu. Özellikle Fox TV hamile Esra Erol'u kovup yerine getirdiği Zuhal Topal sonrası ikilinin arası iyice açılmıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR