Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm neler yaşandı? 253. bölümde Esma kaç puan aldı?

Fox TV'nin çok sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim çarşamba günü 253. bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ortasında Esma Bor kaynanası Tülay'ın ev sahipliği yaptığı Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm neler oldu? 16 Ekim yarışmacısı Esma kaç puan aldı? Puan tablosunda durum ne?

Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm neler yaşandı? 253. bölümde Esma kaç puan aldı?
Yayın Tarihi: 16.10.2019 16:41:00

Zuhal Topal'la Sofrada son bölüm neler oldu? 253. bölüm yarışmacısı Esma kaç puan aldı? 16 Ekim Puan tablosunda durum ne? her yerde aranmaya başladı. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı fenomen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni hafta bomba gibi devam ediyor. Bu hafta oldukça ilginç kayınvalidelerin yer aldığı yarışmada bugün Esma Bor ve kayınvalidesi Tülay Bor rakiplerini ağırlayacak. Peki Esma yemeklerini yetiştirdi mi? Kayınvalideler nasıl eleştiriler yaptı? Detaylar haberimizde...



Çarşamba yarışmacısı Esma Bor 3 yıllık gelin. 22 yaşında ve 2,5 yaşında oğlu var. Evde kendi borusunun öttüğünü söyleyen Esma Hanım, kayınvalidesinin sözünün geçmediğini söylüyor. Kendine çok güvenen gelinimiz büyük ödülü alacağından çok emin. 

Kaynanası Tülay Bor 51 yaşında ve emekli hemşire. Oldukça sessiz sakin bir hanım olan Tülay kaynana ise gelinine güveniyor. Gelin kaynana yarışma için Ankara'dan gelmişler. 

253. bölümde yarışan Esma'nın menüsü:
- Ekmek çanağında domates çorbası
- Besmeç
- Ispanak borani
- Kuzu pirzola
- Patlıcan risotto
- Mevsim salata
- İncir dolması ve Türk kahvesi 




Gelelim Zuhal Topal'la Sofrada bugün neler olduğuna... Alışveriş sırasında fenalaşan gelin yapım ekibin bir hayli korkuttu. Hem çok heyecanlandığı hem de bir şey yemediği için baygınlık geçirdiğini söyleyen Esma yarışmaya devam etmek istedi.

Yemeklerini eksiksiz hazırlayan ancak kayınvalidelerin eleştirilerine tahammül edemeyen Esma oldukça sert tepkiler verdi. Ekmek çanağındaki çorbası için yanlış ekmek tercihi yapması çok konuşulan Esma'nın kayınvalidelerden birine car car konuşuyorsunuz deyince ortalık karıştı. 

Esma Kaç Puan Aldı?

3. gün yarışmacısı Esma Bor'un aldığı puanlar henüz belli olmadı. Açık oylama biter bitmez sizlerle paylaşacağız...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR