Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Burçin Özdemir ve Kaynanası Nadide Özdemir kimdir?

FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yarışmacısı Burçin Özdemir ve Kaynanası Nadide Özdemir izleyicilerin dikkatini çekti. Burçin Özdemir ve Nadide Özdemir kimdir kaç yaşındalar nereliler?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Burçin Özdemir ve Kaynanası Nadide Özdemir kimdir?
Yayın Tarihi: 10.06.2019 17:51:00

FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 10-14 Haziran yarışmacıları belli oldu! Zuhal Topal'la sofrada yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından biri olan gelin Burçin Özdemir ve kayınvalidesi Nadide Özdemir araştırılmaya başlandı. İzleyiciler Burçin Özdemir ve Nadide Özdemir kimdir? Sorularının yanıtını araştırıyor.

Yemekteyiz tarzı bir program olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler mutfakta hünerlerini sergiliyor, kayınvalideleri de onlara yardımcı oluyor. Ardından yarışmada puanlamaya geçiliyor ve hem gelinler hem de kayınvalideler açıksözlülükle düşüncelerini ifade ediyor.


BURÇİN ÖZDEMİR KİMDİR? KAYINVALİDESİ NADİDE ÖZDEMİR KİMDİR?

Eşiyle 12 yıldır evli olan gelin Burçin Özdemir 2 çocuk sahibi. Ev hanımı olan Burçin Özdemir boş zamanlarını kurabiye yapıp satarak geçiriyor. Yemeklerine güvenen Burçin Özdemir'in kayınvalidesi Nadide Özdemir ise 4 çocuk annesi.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR